Maç Tahminleri

(05.08.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Spor Depor ekibi olarak sizlere kazandırmaya devam ediyoruz. Bahis tahminlerine kaldığımız yerden devam ediyoruz. 5 Ağustos Pazartesi iddaa tahminlerini sizler için derledik.

Abone Ol

Spor Depor ekibi olarak her gün maç tahmini yapıyoruz. 5 Ağustos Pazartesi iddaa tahminlerini hemen aşağıda göreceksiniz.

Maç Tahminleri

İrlanda Premier Lig

Shelbourne - Derry City İddaa Tahmini

İrlanda Premier Lig'inde önemli bir maç oynanıyor. Shelbourne - Derry City ilk 2 sırayı paylaşan takımlar kozlarını paylaşacak. Her iki takımda savunmada etkili gibi görünse de gol bulma ihtimalleri oldukça yüksek. Bu maç için KG var tahmini 1.83 oranı ile cezbediyor.

Tahmin: KG VAR

Danimarka Süper Ligi

Vejle - Nordsjælland İddaa Tahmini

Vejle lige oldukça kötü başladı. 2 maçta 3 gol atma başarısı gösterse de ligin son sırasındalar.  Nordsjælland üst sıra hedefleri olan ve özellikle hücum gücü yüksek bir takım. Taraf bahsi olarak Nordsjælland'a yakın olsam da 2.5 üst daha idealdir. 1.47 oran çok tatmin etmese de güven veriyor.

Tahmin: 2.5 ÜST

İzlanda Urvalsdeild

Hafnarfjordur - Vikingur R. İddaa Tahmini

Hafnarfjordur - Vikingur R. arasında İzlanda Urvalsdeild da önemli bir maç olacak. Derbi niteliğinde sert bir maç bekliyorum. Gol beklentisi genel olarak yüksek olsa da ben 1.45 oranı ile 3.5 alt tarafındayım.

Tahmin: 3.5 ALT