Maç Tahminleri

(08.08.2024) İddaa'da Günün Banko İddaa Tahminleri

8 Ağustos Perşembe banko iddaa kuponunu sizler için derledik. Spor Depor ekibi olarak günün kuponunu hemen aşağıda göreceksiniz.

Abone Ol

Spor Depor ekibi olarak her gün maç tahmini yapıyoruz. Sadece Spor Depor okularına özel olarak hazırladık. 8 Ağustos Perşembe iddaa tahminlerini hemen aşağıda göreceksiniz.

Maç Tahminleri

Konferans Ligi Elemeleri

Iberia 1999 - Başakşehir İddaa Tahmini

Başakşehir elemelerde en iyi oyunu ortaya koyan takım olarak dikkat çekiyor. Geçen turda San Marino temsilcisini adeta gole boğdu. Iberia 1999 daha etkili bir takım olsa da Başakşehir çok daha üst düzey bir takım. Maç sonu Başakşehir kazanır ve 2,5 üst barajı açılır.

Tahmin: MS 2 / 2.5 Üst

Konferans Ligi Elemeleri

Zürih - V. Guimaraes İddaa Tahmini

Zürih formda bir ekip ve Guimaraes'e göre sezonu çok daha erken açtı. Bu nedenle bu turda daha formda olan ekip olarak dikkat çekiyor. Zürih - V. Guimaraes maçı ilk turda bize en az 3 gol izletir. Bu nedenle üst seçeneği makul geliyor.

Tahmin: 2.5 Üst

Avrupa Ligi Elemeleri

Trabzonspor - Rapid Wien İddaa Tahmini

Temsilcimiz Avrupa Ligi Elemeleri'nde R. Wien karşısında sahaya çıkıyor. İlk maçta avantajı almak isteyen Trabzonspor baskın oynayabilir ancak taraf konusunda güven vermiyor. Maçta bol korner olacağını düşünüyorum. 9.5 üst korner tahmini taraf bahsine göre daha banko.

Tahmin: 9.5 Üst Korner