Spor Depor ekibi olarak her gün maç tahmini yapıyoruz. Sadece Spor Depor okularına özel olarak hazırladık. 9 Ağustos Cuma iddaa tahminlerini hemen aşağıda göreceksiniz.

Maç Tahminleri

Almanya Bundesliga 2

Kaiserslautern - G. Furth İddaa Tahmini

Kaiserslautern ve G. Furth Almanya Bundesliga 2 de 2. hafta maçında sahaya çıkıyor. Her iki takımda kazanarak başladı. Kaiserslautern kadro kalitesi ve hedefleri ile deplasman ekibine göre daha farklı bir konumda duruyor. Güzel oranıyla Kaiserslautern kazanır oynanır.

(19.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (19.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Tahmin:  MS 1

Danimarka Süper Ligi

Midtjylland - Vejle İddaa Tahmini

Vejle lige berbat başladı ve ilk 3 maçında puan alamadı. Midtjylland ise kalitesi ile rakibinin çok üstünde yer alıyor. Maç sonucu kazanır oranı çok tatmin edici değil. Bu yüzden Midtjylland  ilk yarı kazanır diyorum.

Tahmin: İlk yarı 1

İsveç Superettan

IK Brage - Skövde İddaa Tahmini

İsveç Superettan'de güzel bir maç bizleri bekliyor. Ev sahibi evde aslan kesilen deplasmanda daha zor puan alan bir ekip konumunda deplasman ekibi için ise alarm sinyalleri veriliyor. IK Brage evinde çok kolay goller buluyor. Bu yüzden bu maç için 2,5 üst barajı aşılır. Risk sevenler ve deplasmanın 1 gol bulacağına inananlar 3.5 üst seçeneğini de değerlendirebilir.

Editör: Alihan Çelik