Spor Depor'un uzman bahis kadrosu Pazartesi günü için şu maçları ön plana çıkardı. İşte banko maçlar...

Maç Tahminleri

UEFA ULUSLAR LİGİ

Türkiye - İzlanda iddaa tahmini

Galler deplasmanında 62. dakikadan itibaren Barış Alper Yılmaz kırmızı kart gördü ve milli takımımız 10 kişi oynasa da puanla dönmeyi başardı. Maç 11'e 11 devam ederken, özellikle ilk yarıda oynadığı kötü ve pasif futbol nedeniyle de eleştirilerin odak noktası oldu. Ferdi Kadıoğlu'nun sakatlığı, Hakan Çalhanoğlu'nun ilk 11'de oynayamayacak olması ve Barış Alper'in alışık olmadığı santrfor pozisyonunda oynaması takımın oyununu etkiledi. İzlanda, Real Sociedad'a transfer olan genç yıldız Oskarsson'un da gol attığı maçta Karadağ'ı yendi. İzmir'e moralli bir şekilde gidecekler ancak bu mücadelede daha özgür, hücumda üretken, taraftarın itici gücünü arkasında hissedecek bir milli takım bekliyorum. En az iki gol atacağımızı düşünüyorum.

Tahmin: Türkiye 1.5 Üst

(10.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (10.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

UEFA ULUSLAR LİGİ

Karadağ - Galler iddaa tahmini

Şubat ayından bu yana Robert Prosinecki tarafından çalıştırılan Karadağ, Uluslar Ligi'ne ilk maçında İzlanda deplasmanından puan alamayarak yenildi. Milli takımımızla yenişemeyen Galler ile oynayacaklar. İlk maçta Galler topu ayağında tutmasına rağmen pozisyon üretemedi. Bir gol bekliyorum. 2,5 alt daha idealdir.

Tahmin: 2.5 Alt

UEFA ULUSLAR LİGİ

Fransa - Belçika iddaa tahmini

İlk maçlarda Fransa evinde İtalya'ya 3-1 yenildi, Belçika ise evinde İsrail'i aynı skorla mağlup etti. Erken öne geçmesine rağmen, savunma hataları Fransa'yı yıktı. 2,5 gol üstü bir seçim düşünülebilir.

Tahmin: 2.5 Üst

Editör: Alihan Çelik