Spor Depor ekibi olarak her gün maç tahmini yapıyoruz. Sadece Spor Depor okularına özel olarak hazırladık. 10 Ağustos Cumartesi iddaa tahminlerini hemen aşağıda göreceksiniz.

Maç Tahminleri

FA Community Shield

Man. City - Man. Utd

Pep'in öğrencileri, Chelsea karşısındaki hazırlık maçında tempolu bir futbol oynadılar ve 4-2'lik bir galibiyetle ayrıldılar. Martial, Varane, Greenwood, Kambwala ve Carreras, Manchester United'dan ayrıldı. Bu yaz transfer döneminde Manchester United, diğer Avrupa takımlarına göre daha fazla para harcadı. Genç yetenek Leny Yoro ve Bologna'da iyi bir sezon geçiren Zirkzee, savunmaya transfer edildi. Hazırlık maçlarında 4-2-3-1 olarak oynayan Manchester United, Manchester City gibi hazırlık maçlarında istikrarsız bir şekilde oynadı ve ya kazandı ya da kaybetti. İdeal ilk on birini belirlemekte zorlanan Erik ten Hag, bu maça hangi oyuncularla başlayacağını merak ediyor. Geçen sezonki kadrosunu koruması ve Pep Guardiola gibi bir antrenöre sahip olması nedeniyle bu maçta Manchester City'i daha iyi görüyorum. Maçta en az 3 gol olur diyorum.

Tahmin: 2,5 Üst

Türkiye Süper Ligi

Fenerbahçe - Adana Demir

Fenerbahçe sezonu evinde açıyor. Golcüleriyle ön planda olan Fenerbahçe Lille maçı öncesi elbette ligde kazanmak istiyor. MS1 & 4.5 Alt 1.59 oranıyla göz kırpıyor. Adana Demir'in maksimum 1 gol atabileceğini düşündüğüm senaryoda Fenerbahçe'de en fazla 3 atar.

Tahmin: MS1 & 4.5 Alt

(15.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (15.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Belçika Pro Lig

Anderlecht - O. H. Leuven

Anderlecht - O. H. Leuven karşılaşması alt gibi görünen ancak gollerin bir anda gelebileceği maçlardan birisi olarak dikkat çekiyor. Klasik Belçika ligi maçı olacağını düşünüyorum ve 2,5 üst oranı çok cezbedici. Risk sevenler 3,5 üste yönelebilir.

Tahmin: 2.5 Üst

Editör: Alihan Çelik