Spor Depor ekibi olarak her gün maç tahmini yapıyoruz. Sadece Spor Depor okurlarına özel olarak hazırladık. 1 Eylül Pazartesi iddaa tahminlerini hemen aşağıda göreceksiniz.

Maç Tahminleri

Danimarka 1. Lig

Hobro - B93 Kopenhag iddaa tahmini

B93 Kopenhag hem gol atan hem de savunmada açıklar veren bir takım görüntüsünde ev sahibi her ne kadar favori olsa da direk maç sonucu oynamayı riskli buluyorum. İlk tercihim 2.5 üst olacak.

Tahmin: 2.5 Üst

İspanya 2. Lig

Elche - Cordoba iddaa tahmini

Elche, Huesca ve Albacete maçlarını gol atamadan kaybetti. Eder Sarabia'nın liderliğinde oynadıkları iki maçta topla oynama ortalamalarının yüzde 75'ini aştılar. Bununla birlikte, savunma disiplini ve direkt oynama becerisi olan rakiplere karşı geride önemli açıklar verdiler. Geçen sezonki kadar iddialı olamayabilirler, ancak özellikle Albacete karşısında beğendiğim yeni transfer Diaby (d) aynı performansı istikrarlı bir şekilde sergilerse zamanla toparlanabilecek güçte oldukları görüşündeyim. Ligin yeni ekibi Cordoba, iki maç sonunda bir puanda kalsa da iyi oynadı.

Tahmin: 2.5 Üst

İspanya 2. Lig

Eibar - Levante iddaa tahmini

Eibar, ligin yeni ekibi Castellon'u tek golle yenerken vasatı aşamadı. Santander'de iyi bir başlangıç yaptılar ve iki farklı üstünlük kazandılar. Levante transfer döneminin mali sorunları nedeniyle 18 kişilik bir ana kadroya sahip. Takviyeler gerekirse B takımından oyuncuları değerlendirecekler. Calero, teknik adam olarak, daha önce kısıtlı ortamlarda başarılı olabileceğini kanıtlamış bir isim. Bu nedenle, sağlıklı kalabilirlerse uzun bir maratonda yine iyi bir performans gösterebilirler, ancak bu maç için Ipurua'da hızlarını artıran Eibar daha avantajlı görüyorum. Ev sahibi kazanabilir.

(11.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (11.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Tahmin: MS 1

Editör: Alihan Çelik