(3.10.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (3.10.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Spor Depor'un uzman bahis kadrosu Salı günü için şu maçları ön plana çıkardı. İşte banko maçlar...

Maç Tahminleri

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ

B. Leverkusen - AC Milan iddaa tahmini

Serie A'ya kötü başladıktan sonra hızlı bir şekilde toparlanan Milan, Devler Ligi'ne çok iyi giren Bayer Leverkusen ile karşılaşıyor. Hafta sonunda Bayern ile deplasmanda berabere kalan ev sahibi, sezon başındaki istikrarsız görünümünü geride bırakmaya başladı ancak savunmada sorun yaşıyor. Gollü bir maç beklentim var.

Tahmin: 3.5 üst

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ

PSV - S. Lizbon iddaa tahmini

PSV ve Sporting, Devler Ligi'nde karşılaşıyor. İki takım da kendi bölgelerindeki liglerine 7'de 7 ile başladı. Son iki sezondur PSV evinde maç kaybetmedi. Sporting, şu ana kadar oynadığı 7 maçın altısında kalesinde gol görmedi ve attığı 27 gole karşılık sadece 2 gol yedi. Ancak PSV'nin kaleye çevirdiği sahasında gol bulması beklenmedik bir şey değildi. Gol beklentim çok yüksek.

Tahmin: 2.5 üst

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ

Barcelona - Young Boys iddaa tahmini

La Liga'ya 7'de 7 ile başladıktan sonra Monaco ve Osasuna'ya yenilen Barcelona, Young Boys ile karşılaşıyor. Konuk takım, önemli fırsatları kaçırdığı maçta Grashoppers'a 1-0 yenildi. Ter Stegen, Olmo, Lopez, Gav, Araujo, Bernal ve Christensen gibi Barcelona oyuncuları bu maçta da oynamayacak. Yine de Young Boys'un puan alması pek olası görünmüyor. Young Boys'un gol suskunluğuna iyi orandan son verebileceğini düşünüyorum.

Tahmin: KG VAR

Editör: Alihan Çelik