Maç Tahminleri

(11.08.2024) İddaa'da Günün Banko İddaa Tahminleri

11 Ağustos Pazar banko iddaa kuponunu sizler için derledik. Spor Depor ekibi olarak günün kuponunu hemen aşağıda göreceksiniz.

Abone Ol

Spor Depor ekibi olarak her gün maç tahmini yapıyoruz. Sadece Spor Depor okularına özel olarak hazırladık. 11 Ağustos Pazar iddaa tahminlerini hemen aşağıda göreceksiniz.

Maç Tahminleri

Hollanda Eredivisie

S. Rotterdam - Heracles İddaa Tahmini

Sparta Rotterdam, hazırlık döneminde formda görünüyordu. Hazırlık maçlarından 8'ini kazandılar ve 7'sini kazandılar. Heracles, rakibinin aksine oldukça başarısız bir süreç geçiriyor. Her iki takımda gol yollarında zorlanmıyor. Karşılıklı gol tercihi çok mantıklı.

Tahmin: KG VAR

Türkiye Süper Ligi

Samsunspor - Beşiktaş İddaa Tahmini

Beşiktaş sezona sükse yaparak başladı. Ligin ilk maçında Samsun'da onları zorlu bir rakip bekliyor. Takımı ligde tutmayı başaran Gisdol ile yollarını ayıran Samsun, Bochum ve Schalke'de oynayan Thomas Reis'i göreve getirdi. Ancak şu anda transferleri yok. Rotasyonları sınırlıdır. Beşiktaş, Süper Kupa'da Galatasaray'ı 5-0 yenerek harika bir performans sergiledi. Immobile, Rafa Silva ve Paulista'nın transferleri harika. Ancan uzun zamana bakıldığında, muhtemelen takviyeye ihtiyaç duyarlar. Giovanni van Bronckhorst yönetiminde sezon başı olmasına rağmen iyi ve dengeli bir futbol oynadılar. Beşiktaş'ın kazanmasını bekliyorum.

Tahmin: MS 1

Hollanda Eredivisie

Go Ahead - F. Sittard İddaa Tahmini

Sezon, Go Ahead'in Konferans Ligi'nde oynadığı Brann maçlarıyla başladı. Tempolu oynadıkları ve pozisyonlar buldukları halde iki maçı da kazanamadılar. Fortuna Sittard ise hazırlıklarını iyi yapmadı ve genel olarak skorlu maçlar oynadı. Bu maç için de hareketli bir oyun bekliyorum. Önerim 2.5 üst olacak.

Tahmin: 2.5 Üst

İsviçre Süper Lig

Zürih - Lausanne İddaa Tahmini

Ligde yenilgisiz bir şekilde ilerleyen Zürih, hafta içinde V.Guimaraes ile mücadele edemedi. Özellikle savunma hattı onları zorladı. Lausanne'da durum aynı değil. Son olarak, Sion ve St. Gallen maçlarında kalelerinde toplam 8 gol gördüler. Bu oyunda maç sonu 1 daha çok güven veriyor.

Tahmin: MS 1