Spor Depor'un uzman bahis kadrosu Cuma günü için şu maçları ön plana çıkardı. İşte banko maçlar...

Maç Tahminleri

UEFA ULUSLAR LİGİ

Türkiye - Karadağ iddaa tahmini

Milli takımımız, EURO 2024'te çeyrek finalde yer aldı ve Uluslar Ligi'ne de iyi başladı. İzlanda'nın galibiyetiyle ilk iki haftada dört puan aldı. Kerem Aktürkoğlu, Benfica karşısında attığı hat-trick ile dikkat çekti. Kadroda, hafta sonu Getafe'de ilk golünü atan Bertuğ Yıldırım da yer alıyor. Takım, Arda Güler, Hakan Çalhanoğlu, Orkun Kökçü ve Kenan Yıldız gibi isimleri de içeriyor. Karadağ, son dört maçından yenilgiyle ayrıldı ve Samsun'da şansı yok. Milli takımın maça iyi başlaması ve ilk yarıyı önde kapatması bekleniyor.

Tahmin: İlk yarı 1

UEFA ULUSLAR LİGİ

Bosna Hersek - Almanya iddaa tahmini

Macaristan maçında Almanya 5-0 kazandı. Grubun ikinci maçında Hollanda'ya karşı gollü bir beraberlik kazandılar. Leverkusen'in genç oyuncusu Wirtz yine takıma katıldı. Alman futbolunun yeni yıldızı bu sezona iyi başladı. Bosna Hersek, Hollanda karşısında aldığı 5 gollü yenilgiden sonra Macaristan karşısında yenilmeden çıktı. Kasımpaşalı Hajradinovic ve Fenerbahçeli Dzeko da kadroya davet edildi. Bu maçın gollü olmasını ve Almanya'nın kazanmasını bekliyorum.

(10.10.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (10.10.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Tahmin: MS 1 & 2.5 ÜST

UEFA ULUSLAR LİGİ

Macaristan - Hollanda iddaa tahmini

Macarlar grupta oynadıkları 2 maçta Almanya ve Bosna Hersek'e yenildi. Hücum sırasında büyük zorluklarla karşılaştıkları anlaşıldı. Macaristan, şeytanın bacağını kırmak için çaba gösterecek. Hollanda takımı hem hücumda hem de savunmada yetersiz. Macaristan, grupta ilk golünü atabilir. Zorlu mücadele gollü sona ermeye aday. 2,5 veya 3,5 üstü gollerin tercih edilmesini önereceğim.

Tahmin: 3.5 Üst

Editör: Alihan Çelik