Maç Tahminleri

(12.08.2024) İddaa'da Günün Banko İddaa Tahminleri

12 Ağustos Pazartesi banko iddaa kuponunu sizler için derledik. Spor Depor ekibi olarak günün kuponunu hemen aşağıda göreceksiniz.

Abone Ol

Spor Depor ekibi olarak her gün maç tahmini yapıyoruz. Sadece Spor Depor okularına özel olarak hazırladık. 12 Ağustos Pazartesi iddaa tahminlerini hemen aşağıda göreceksiniz.

Maç Tahminleri

Danimarka Süper Ligi

Viborg - Aalborg BK İddaa Tahmini

Danimarka Süper Ligi'nde haftanın son maçı Viborg ile Aalborg arasında oynanacak. Geride kalan üç haftada iki takımda savunmada önemli sorunlar vardı. Viborg kalesinde 9 gol görürken Aalborg toplam 6 gol görürken çok puan kazandılar. Viborg daha verimli ve pozisyon şansı yakalayabilse de geniş alanda rakiplerine önemli fırsatlar veriyor. Gollü geçmesini beklediğim oyunda toplam 2,5 gol üstü mantıklı olacaktır.

Tahmin: 2.5 Üst

İsveç Allsvenskan

Hammarby - Brommapojkarna İddaa Tahmini

Hammarby, son 3 maçını kayıpsız geçerek ligde 3. sıraya yükseldi. 20 Temmuz'da iki takım ilk kez karşılaştı ve Hammarby deplasmanda 2-0 kazandı. Bir gol bekliyorum. Hammarby bir kez daha galip olabilir. Başka bir seçenek 3,5 gol üstü olabilir.

Tahmin: MS 1

Türkiye Süper Ligi

Rizespor - Başakşehir İddaa Tahmini

Rizespor, geride bıraktığımız sezonda iyi performans gösterdi, özellikle iç sahada. Bu sezon öncesi hücum hattında Ali Sowe'nin transferi dikkatleri üzerine çekti. Emirhan Topçu ise savunma hattında Beşiktaş'a geçti. Hazırlık maçlarında da iyi performans gösterdi. Başakşehir ise Konferans Ligi maçlarıyla birlikte iyi bir performans sergilemeye devam ediyor. Bu maçta temposunun yükselmesini beklediğim için 2-3 gol bahsine yöneleceğim.

Tahmin: 2-3 Gol