Maç Tahminleri

(13.08.2024) İddaa'da Günün Banko İddaa Tahminleri

13 Ağustos Salı banko iddaa kuponunu sizler için derledik. Spor Depor ekibi olarak günün kuponunu hemen aşağıda göreceksiniz.

Abone Ol

Spor Depor ekibi olarak her gün maç tahmini yapıyoruz. Sadece Spor Depor okularına özel olarak hazırladık. 13 Ağustos Salı iddaa tahminlerini hemen aşağıda göreceksiniz.

Maç Tahminleri

Şampiyonlar Ligi Elemeleri

Fenerbahçe - Lille iddaa tahmini

Fransa'daki ilk maçta Fenerbahçe, Livakovic sayesinde ilk yarıda maça tutunmuş ancak ikinci yarıda kötü oynadı. Maçın sonunda şanssız bir şekilde yenilen bir golle 2-1 yenilgi ile eve döndü. Lille haftayı maç oynamadan geçerken, Fenerbahçe Adana Demirspor'u ligdeki ilk maçında yenerek galip geldi. Sistemin oturması için sezon başında maç yapmanın daha iyi olduğuna inanıyorum. Maçta en az 3 gol izleriz.

Tahmin: 2.5 Üst

İsveç Superettan

Helsingborg - Degerfors IF

Helsinborg, iyi bir ivme kazandı ve üst sıralar için takibini sürdürüyor. Ev sahibi, rakibiyle oynadığı son dört maçı kazanamadığı için bu maça güvenle geliyor. Diğer yandan, Degerfors'un grafiği inişli-çıkışlı. Konuk ekibin defansının güven vermesine rağmen skorer olduğunu belirtelim.  Karşılıklı gol tercihi ideal olacaktır.

Tahmin: KG VAR

Şampiyonlar Ligi Elemeleri

U.S Gilloise - Slavia Prag

Temsilcimiz Fenerbahçe tur atlarsa bu eşleşmenin galibi ile oynayacak. U.S Gilloise savunmada çok ciddi sorunlar yaşıyor ve gol yemediği maç yok diyebiliriz. Slavia Prag ilk maçın avantajı ile deplasmanda daha rahat olan taraf olacak. Bol gollü bir maç bekliyorum. 2.5 Üst ile yetinmeyenler için 3.5 ve sistem kuponlar için 6+ GOL 13 oranı ile çok mantıklı olacaktır.

Tahmin: 2.5 Üst