(13.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (13.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Spor Depor ekibi olarak her gün maç tahmini yapıyoruz. Sadece Spor Depor okularına özel olarak hazırladık. 14 Ağustos Çarşamba iddaa tahminlerini hemen aşağıda göreceksiniz.

Maç Tahminleri

UEFA AVRUPA LİGİ ELEMELERİ

Rigas Skola - UE Santa Coloma

Rigas Skola deplasmandaki ilk maçı iki farkla kazandı ve tur için büyük bir avantaj kazandı. Turu çok büyük bir talihsizlik yaşamazlarsa geçeceklerini düşünüyorum. Hafta sonu DQ liginde galip geldiler. Santa Coloma ise son üç maçtır hiçbir gol atamadı. Bu maçta da konuk ekibin dayanabileceğini düşünmüyorum. Rigas ilk yarıda öne geçebilir.

Tahmin: İlk Yarı 1

NORVEÇ ELİTESERİEN

Fredrikstad - Haugesund

Son dönemde kaybettiği kritik puanlarla Şampiyonlar Ligi potasından uzaklaşan Fredrikstad, zor durumda. Ev sahibi, oynadığı son beş maçtan sadece birini kazanarak liderliğe yükselmek istiyor. Haugesund, en düşük puanı alan bir takım. Özellikle Sandefjord ve Bodo Glimt deplasmanlarında puanı hak eden oyunu sahaya yansıtmalarına rağmen mağlup olmaları kulübün direncini önemli ölçüde kırdı. Haugesund, skor avantajını koruyamadığı maçlarda önemli bir noktaya geldi. Bugünkü eksik maçını oynayacaklar ve rakiplerini yakalamak hatta geçmek istiyorlar. Konuk takımın amacı doğrudan galibiyet olurken, Fredrikstad da maçı kazanmak için yeniden form bulmak istiyor. Sürekli hareketler içeren bir futbol oynayabiliriz. Önerim, toplam gollerin 2,5 üstünde olduğudur.

Tahmin: 2,5 Üst

İNGİLTERE LİG KUPASI

Hull City - S. Wednesday

Sezonun ilk lig maçında Hull son dakikalarda beraberliği kopardı. Sheffield Wednesday, Championship ekibinin bir diğeri olan Plymouth karşısında 4-0'lık bir galibiyet aldı. Hazırlık döneminde Hull'un savunma sorunları da dikkat çekti. Tek maç üzerinden oynanacak kupa mücadelesinde de bu durumun devam edeceğini tahmin ediyorum. İç saha avantajları nedeniyle de skor üretmeleri muhtemeldir. Karşılıklı gol öneriyorum.

Tahmin: KG VAR

Editör: Alihan Çelik