Spor Depor'un uzman bahis kadrosu Cumartesi günü için şu maçları ön plana çıkardı. İşte banko maçlar...

Maç Tahminleri

SERİE A

Empoli - Juventus iddaa tahmini

Juventus, sezona iki galibiyetle girmişti ama iç sahadaki Roma beraberliğiyle milli araya gidildi. Motta’nın öğrencileri, ilk 40 dakikada vasat bir performans sergilese de daha sonra biraz toparlandı ama zafer golünü bulamadı. Empoli ise Roma deplasmanında kazandıktan sonra Bologna karşısında puan kazandılar. Üç haftada yenilgi almadılar ama ilki yaşamanın zamanı geldi. Bu sezon sahadaki güçlü duruşunu beğendiğim Juventus'un üst üste ikinci kez takılmaması muhtemel olacaktır.

Tahmin: MS 2

TÜRKİYE SÜPER LİGİ

Galatasaray - Rizespor iddaa tahmini

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'den 5 yedikten sonra Rizespor kendine gelmekte zorlandı. Fenerbahçe karşısında 5-0 yenildikten sonra Kasımpaşa karşısında gol atamadan kaybettiler. Üst üste dört maçtır yenildikleri Galatasaray deplasmanında zor durumdalar. Galatasaray, Osimhen'i transfer ederek büyük sükse yaratan taraftarının önünde maça iyi başlar. İlk yarıyı öne geçmeleri bekleniyor.

Tahmin: İlk yarı 1

İNGİLTERE PREMİER LİG

Southampton - Man. Utd iddaa tahmini

Lige üç mağlubiyetle başladılar. Duran top organizasyonlarından gol bulabileceğinin sinyallerini veren Soton, kadro kalitesinin yetersizliğinden sıkıntıya giriyor. Manchester United, savunma rotasyonuna Yoro ve De Light gibi oyuncuları eklemesine rağmen hala yetersiz performans gösteriyor. Erik ten Hag, geçtiğimiz sezonda olduğu gibi bu sezonda da Liverpool karşısında 3-0 yenilen Manchester United'ın futbolunu eleştiriyor. Bu karşılaşmada oyuna reaksiyon göstermesinin beklendiği gibi, Manchester United en az iki gol atarak kazanacaktır.

(11.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (11.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Tahmin: MS 2

Editör: Alihan Çelik