Spor Depor'un uzman bahis kadrosu Pazartesi günü için şu maçları ön plana çıkardı. İşte banko maçlar...

(8.10.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (8.10.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Maç Tahminleri

UEFA ULUSLAR LİGİ

İzlanda - Türkiye iddaa tahmini

Türkiye, Karadağ ile oynadığı son grup maçını 1-0 kazandı. Milli takımımız, zayıf rakibi karşısında çok sayıda pozisyon ve topa sahip olsa da sonunda beklenen performansı göstermedi. Karadağ maçında arka adalesinden sakatlanan Barış Alper Yılmaz ve aynı maçta kart gördüğü için cezalı duruma düşen Kaan Ayhan takımda yer alamayacak. İzlanda, gruptaki son maçında Galler ile 2-2 berabere kaldı ve savunmada bireysel hatalar yaptı. Milli takımımızın bu maçta zorlanmasına rağmen, rakibine oranla daha yaratıcı bir kadrosu olan ve gruptaki ilk maçlardan bu yana hücumda daha etkili olduğunu düşünüyorum.

Tahmin: MS 2

UEFA ULUSLAR LİGİ

Almanya - Hollanda iddaa tahmini

Bosna deplasmanında Almanya kazandı. Musiala ve Havertz gibi önemli oyunculardan yoksun olsalar da başarılı oldular. Nagelsmann ile Almanya çok iyi toparlandı, ancak savunmada sorunlar yaşadılar. Bosna maçı sırasında Edin Dzeko'nun kafasıyla topu ağlarında gördüler. Hollanda eskisi gibi büyük bir takım haline geldi. İki takımın da gol atmasını bekliyorum.

Tahmin: 2.5 üst & KG VAR

UEFA ULUSLAR LİGİ

Belçika - Fransa iddaa tahmini

Son maçında Nkunku ve Camavinga'nın etkili oyunuyla Fransa, Belçika karşı rahat bir galibiyet aldı. Oyuna giren yeni yıldızları Barcola da skor katkısı vermeyi başardı. Belçika, İtalya karşısında son derece kötü bir performans sergilerken, Pellegrini'nin atılmasıyla maça ortak oldu ve Trossard'ın ağırlığını koymasıyla 2-2'lik bir beraberlik kopardı. Fransa en az iki gol atacaktır.

Tahmin: Fransa 1.5 üst

Editör: Alihan Çelik