Spor Depor'un uzman bahis kadrosu Perşembe günü için şu maçları ön plana çıkardı. İşte banko maçlar...

(11.10.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (11.10.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Maç Tahminleri

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ KADINLAR

Real Madrid (K) - Celtic (K) iddaa tahmini

Gruptaki ilk maçında Real Madrid, Chelsea'ye 3-2 yenilirken mücadeleyi son dakikaya kadar bırakmadı. Mağlubiyete rağmen iyi bir görüntü verdiler. Ligde iyi bir başlangıç yaptıkları derbide Atletico Madrid ile puanları paylaştılar. Kalite ve bu alanda edindikleri tecrübe, bir noktada futbolu olumlu bir şekilde sonuçlara yansıtmalarına yardımcı olacak. Celtic antrenörü Elena Sadiku, açılış haftasında kendi evinde Twente'ye kaybettikten sonra ligde Hearts'a 1-0 kaybettikten sonra oyuncularını çok sert eleştirdi. Şüphesiz reaksiyon vermek istiyorlar, ancak eksikler nedeniyle zayıflayan rotasyonla Real Madrid deplasmanında tutunmaları bence çok zor.

Tahmin: 3.5 üst

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ KADINLAR

Twente (K) - Chelsea (K) iddaa tahmini

Chelsea, son derece formda ve rakibi Twente'de İngiliz temsilcisine çok benziyor. İki takımda da ofansif taktikler gol getirebilir. Önerim 2.5'ten gol üstü olacak.

Tahmin: 2.5 üst

İNGİLTERE 1. LİG

Shrewsbury - Exeter City iddaa tahmini

Exeter City, son beş resmi maçında kalesini gole kapatarak dört galibiyet ve bir beraberlik kazandı. Konuk ekip. Shrewsbury, Crawley deplasmanında gol düellosu ile 5-3 kazanarak yedi maçlık galibiyet özlemine son verdi. Konuk takım da bir gol atan orta saha Caleb Watts'ın cezasını aldı. Shrewsbury hücumda başarısız oldu. Bu maçta Exeter City savunmasını zorlayabilirler.

Tahmin: KG VAR

Editör: Alihan Çelik