Maç Tahminleri

(18.08.2024) İddaa'da Günün Banko İddaa Tahminleri

18 Ağustos Pazar banko iddaa kuponunu sizler için derledik. Spor Depor ekibi olarak günün kuponunu hemen aşağıda göreceksiniz.

Abone Ol

Spor Depor ekibi olarak her gün maç tahmini yapıyoruz. Sadece Spor Depor okularına özel olarak hazırladık. 18 Ağustos Pazar iddaa tahminlerini hemen aşağıda göreceksiniz.

Maç Tahminleri

Hollanda 1. Lig

SC Cambuur - Helmond iddaa tahmini

Cambuur, ilk haftadan zorluklarla karşılaşmasına rağmen galibiyeti kazandı.  Helmond, hazırlık döneminde iyi performans gösterdi ama Cambuur daha güçlü. Cambuur'un kazanmasını önereceğim.

Tahmin: MS 1

Belçika Pro Lig

O. H. Leuven - Cercle Brugge iddaa tahmini

Sezona zorlu bir fikstürle başlayan Leuven, oynadığı 3 maçta kaybetti. Hafta içinde Cercle Brugge Avrupa Ligine veda etti. Bununla birlikte, Konferans Ligi play-off turunda Wisla Krakow ile karşılaştılar. Önümüzdeki Perşembe günü bu eşleşmenin ilk maçını oynayacaklar. Zorlu bir mücadelede karşılıklı gol var seçeneği çok ideal.

Tahmin: KG VAR

Türkiye Süper Ligi

Beşiktaş - Antalyaspor iddaa tahmini

Alex de Souza yönetiminde Antalya'nın ilk maçı 0-0 berabere kaldı.  Bu sezon Beşiktaş farklı bir taktik kullanıyor. Genel olarak kendi sahasında bekler ve ardından boşluklar arayarak devam ediyor. Samsunspor ve Galatasaray maçlarını gol yemeden kazandılar. Rafa Silva önemli katkı veriyor. Beşiktaş'ın kazanmasını bekliyorum.

Tahmin: MS 1