Spor Depor'un uzman bahis kadrosu Çarşamba günü için şu maçları ön plana çıkardı. İşte banko maçlar...

Maç Tahminleri

İSPANYA LA LİGA

Real Betis - Getafe iddaa tahmini

Betis, geçtiğimiz cuma akşamı bu statta Leganes'i 2-0 mağlup ederek La Liga'da sezonun ilk galibiyetini aldı. Golleri Abde ve yeni transfer Roque attı. Önceki maçlara göre çok daha iyi oynadılar ve baskın bir futbol oynadılar, ancak sezonu kapatan Carvalho'nun ağır sakatlığı morallerini bozmuş durumda. Getafe, Sevilla'ya tek golle kaybettikten sonra eksikler nedeniyle çok az oyuncuya sahip. Şehrin diğer takımlarına karşı mücadele etmelerini bekliyorum. Betis hanesine üç puan daha yazdırmaya yaklaşıyor gibi görünüyor.

Tahmin: MS 1

(15.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (15.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

HOLLANDA EREDİVİSİE

Ajax - F. Sittard iddaa tahmini

Hollanda Eredivisie'nin beşinci haftasında karşılaşmalar oynandı. Bu süreçte Ajax sadece iki maça çıktı. Sezona Farioli yönetiminde daha kontrollü bir Ajax var. Bu maçtan itibaren lige de daha fazla odaklanmalarını bekliyorum. İlk devreyi Ajax'ın kazanacağını düşünüyorum.

Tahmin: İlk yarı 1

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ

Man. City - Inter iddaa tahmini

Manchester City, Brentford'u da yenerek Premier Lig'te kayıpsız ilerliyor. Haaland adeta alev alev yanıyor. Dört maçta toplam on gol attı. Ayrıca, Inter sallantılı bir görüntü veriyor. İç sahada iyi maçlar çıkardılar ve Serie A'da deplasmanda oynadıkları iki maçta da puan bıraktılar. İstanbul'daki Şampiyonlar Ligi finalinde karşılaşan iki takım, bu sefer de kendi adına Şampiyonlar Ligi sezonunu açıyor. Manchester City'nin performansı göz önüne alındığında, ben ışıldayan Haaland'ın yanında olacağım. Norveçli oyuncunun kaleye en az iki kez isabetli şut çekmesini bekliyorum.

Tahmin: Haaland en az 2 isabetli şut çeker

Editör: Alihan Çelik