Spor Depor ekibi olarak her gün maç tahmini yapıyoruz. Sadece Spor Depor okularına özel olarak hazırladık. 19 Ağustos Pazartesi iddaa tahminlerini hemen aşağıda göreceksiniz.

Maç Tahminleri

İtalya Serie A

Lecce - Atalanta iddaa tahmini

Yeni sezonda, son Avrupa Ligi şampiyonu Atalanta, golcü futbolcu Mateo Retegui ve Everton'dan savunma oyuncusu Ben Godfrey gibi önemli futbolcular kadrosuna kattı. Gasperi'nin öğrencileri sezonu Süper Kupa maçıyla açtı. İlk yarıda iyi direnseler de kalite ikinci yarıda düştü. Kupada ise Lecce Mantova'yı yendi. Oyun olarak Lecce çok iyiydi. 3 gol ihtimali yüksek.

Tahmin: 2.5 Üst

İspanya La Liga

Real Valladolid - Espanyol iddaa tahmini

La Liga'nın ilk haftasında alt ligden yükselen iki takım karşı karşıya geliyor. Pezzolano ile devam eden Valladolid, Amallah, Latasa, Ndiaye ve Meseguer gibi oyuncuları kadrosuna katmayı başardı ve orta saha Monchu dışında önemli bir kayıp yaşamadı. Dikkat çekici bir transfer dönemi geçirmediler ama lige tutunmak için yeterli kaliteye sahipler. Şu anda beklentilerin altında kalmış olsa da Hırvat futbolunun heyecanla beklediği genç kanat Biuk'un bonservisinin alınması olumlu bir gelişme olarak görüyorum. Play-off'ta Gijon ve Oviedo'yu eleyerek La Liga'ya geri dönen Espanyol, alt ligde bile oyun olarak yetersizdi. Her ne kadar zor yenilseler de, 42 maçta sadece 17 galibiyet aldılar. Ayrıca Braithwaite ayrıldı. Daha fazla destek şu anda yetersiz. Valladolid bana göre daha güçlü. Kazanan ev sahibi olacak.

Tahmin: MS 1

Danimarka Süper Ligi

AGF Aarhus - Vejle iddaa tahmini

Vejle  sezona berbat başladı ve işler hiç iyi gitmiyor. Bu sezon 4'te 0 çekti. Onugkha'ya gelen tekliflerden etkilendi. Sezona iyi başlayan Aarhus en az iki farklı rakip karşısında kazanabilir.

(10.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (10.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Tahmin: MS 1

Editör: Alihan Çelik