Spor Depor'un uzman bahis kadrosu Pazar günü için şu maçları ön plana çıkardı. İşte banko maçlar...

(11.10.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (11.10.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Maç Tahminleri

İNGİLTERE PREMİER LİG

Wolverhampton - Man. City iddaa tahmini

Wolverhampton'da durum iyi değil. Wolves, milli ara öncesinde oynanan son beş resmi maçında kalesinde en az iki gol gördü. Manchester City ise zorlu bir maçta 3-2 kazandı. Manchester City, Rodri ve Oscar Bobb dışında her maç farklı bir isimle oynar ve skoru belirler. Bu sezon ilk milli maç arasından sonra oynadığı Brentford maçında savunmada dengeyi korumakta zorlanmasına rağmen maçı kazanan Manchester City'nin aynı hatayı yapmayacağını düşünüyorum. İlk yarıyı deplasman ekibinin önde tamamlamasını bekliyorum.

Tahmin: İlk yarı 2

TÜRKİYE SÜPER LİGİ

Beşiktaş - Konyaspor iddaa tahmini

Sezona olumlu sonuçlarla başlayan Beşiktaş, özellikle Avrupa'da kaybedilen maçların da etkisiyle son haftalarda kötü futbol oynadı. Son olarak, Gaziantep deplasmanında 90+5'te bir puana razı oldular. Oyunu yavaşlattığında Konyaspor istediği puanları aldı, ancak açık futbol oynadığında kaybetti. Dolmabahçe'de savunmayı ön planda tutacaklardır, ancak Galatasaray derbisi öncesi Beşiktaş'ın puan kaybedeceğini düşünmüyorum.

Tahmin: İlk yarı 1

İNGİLTERE PREMİER LİG

Liverpool - Chelsea iddaa tahmini

Liverpool da altı resmi maçı kazandı. Liverpool, Arne Slot'ın yönetiminde çok fazla değişiklik yapmamasına rağmen önemli eksiklerine rağmen iyi futboluyla galibiyetler elde ediyor. Chelsea, milli ara öncesinde Nottingham maçı oynamasına rağmen sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı ve savunmadaki bireysel hatalardan canı çok yandı. İki takım da uzun süredir yenilmiyor. Liverpool'da Jota ve Salah'ın formu, gol yollarında işleri kolaylaştırıyor. Chelsea'de ise Cole Palmer'ın her geçen hafta gelişen performansı gündemi sallıyor. Karşılaşmanın yüksek tempoda oynanmasını bekliyorum ve karşılıklı gollerin olmasını ve 2.5 gol üstü bir skorla bitmesini bekliyorum.

Tahmin: 2.5 Üst & KG VAR

Editör: Alihan Çelik