(13.10.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (13.10.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Spor Depor'un uzman bahis kadrosu Pazartesi günü için şu maçları ön plana çıkardı. İşte banko maçlar...

Maç Tahminleri

AFC ASYA ŞAMPİYONLAR LİGİ BATI

AL Ain - Al Hilal iddaa tahmini

Jorge Jesus'un ikinci döneminde Al Hilal, yerel düzeyde her kupayı kazanırken, resmi maçlar anlamında dünya futbol tarihinin en uzun serisi rekoru da dahil olmak üzere muhteşem bir performans sergiledi. Ancak, yarı finalde elendikleri Al Ain'i yenmeyi başaran tek takım Asya Şampiyonlar Ligiydi. Al Ain, Asya Şampiyonlar Ligi'nin son şampiyonu olmasına rağmen 2 maçta 1 beraberlik – 1 mağlubiyet ile bu baskıya iyi giremez. Her ne kadar en etkili golcüleri Laba sakatlıktan çıkıp dönse de, 10 maçta yenen 18 golle takım savunmaları arızalı olduğu gibi bu sezon zorlu 3 maç oynadılar. Tahminim 2.5 üst yönünde.

Tahmin: 2.5 Üst

AFC ASYA ŞAMPİYONLAR LİGİ BATI

AL Sadd - Persepolis iddaa tahmini

Al Sadd, Felix Sanchez'in rotasyon sevdasından vazgeçmesi, yeniden Akram Afif'in oyunu yönetmesi ve Cristo Gonzalez'in transferi nedeniyle ön bölgede iyi oynadı ve Al Gharrafa, Esteghlal ve Al Shahaniya fikstüründen üç kez galip geldi. Şu anda onlar için asıl belirsizlik kaleci belirsizliği. Barshan ve Al Sheeb oldukça zayıf görünüyorlar. Bunların yanı sıra Atal ve Pedro Miguel gibi isimlerin sakatlıkları da var.Persepolis'te bu deplasmanda Oronov, Kanaanizadegan ve Sadeghi yok. Önerim, "Var" olacak.

Tahmin: KG VAR

TÜRKİYE SÜPER LİGİ

Bodrum FK - Rizespor iddaa tahmini

Bodrum, mücadeleci oyun tarzı sayesinde kadro kalitesine göre iyi sonuçlar aldı ve ligin dirençli takımları arasında yer aldı. Hücum hattında Puşcaş'ın kalitesinden yararlanmayı biliyorlar. Lige iyi başlayan Rizespor, sonrasında önemli bir düşüşe geçti. Milli maç arasına Antalyaspor'un galibiyetiyle girdikleri için biraz özgüven kazandılar. Devam etmek istiyorlar. Her iki takım da gol atacaktır.

Tahmin: KG VAR

Editör: Alihan Çelik