Maç Tahminleri

(22.08.2024) İddaa'da Günün Banko İddaa Tahminleri

22 Ağustos Perşembe banko iddaa kuponunu sizler için derledik. Spor Depor ekibi olarak günün kuponunu hemen aşağıda göreceksiniz.

Abone Ol

Spor Depor ekibi olarak her gün maç tahmini yapıyoruz. Sadece Spor Depor okularına özel olarak hazırladık. 22 Ağustos Perşembe iddaa tahminlerini hemen aşağıda göreceksiniz.

Maç Tahminleri

Uefa Avrupa Ligi, Playoff

Lugano - Beşiktaş İddaa Tahmini

Bu sezon Fenerbahçe ile oynadığı Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarında Lugano ile tanıştık. Skorlar elde edebilseler de kalelerini gole kapatmakta çok zorlandılar. Beşiktaş'ın sezon başlangıcı da harikaydı. Gösterişli bir derbi zaferinin ardından ligde 2 maçını kazandı. Rafa Silva ve Immobile, Beşiktaş'ın hücum gücünü önemli ölçüde geliştirdi. 2.5 üst çok ideal olacak.

Tahmin: 2.5 Üst

Uefa Avrupa Konferans Ligi, Playoff

Omonia - Zira İddaa Tahmini

Omonia, elemeleri rahat bir şekilde geçti. Zira, rakibine göre biraz daha istikrarsızdı. Her iki takımda gol yollarında etkili ve savunmaları da sorunlu ancak arada kalite farkı da var. Ev sahibi avantajı ile maç sonu 1 diyorum.

Tahmin: MS 1

Uefa Avrupa Ligi, Playoff

Ludogorets - Petrocub İddaa Tahmini

Ludogorets, Şampiyonlar Ligi üçüncü ön eleme turunda şaşırtıcı bir durumla karşılaştı. Deplasmanda 2-1 yendikleri Karabağ'a bu statta 3-2 yenildiler ve uzatmalar sonucunda 7-2 yenildiler. Yaklaşık yarım saat içinde attıkları dört golün üçü sekiz dakika içinde geldi ve teknik direktör Georgi Dermendjiev'in koltuğundan ayrılmalarına neden oldu. Moldova şampiyonu Petrocub, Devler Ligi'nde APOEL'e elenirken her iki maçta da birer gol attı. Bu kulvarda Galler ekibi The New Saints'e kalelerini kapattılar. Hücum gücü çok sınırlı ve basit bir takım olmalarına rağmen, defansif kurguları sayesinde kolayca çözülebilirler. Ludogorets açıkça favori olsa ve bu maçta en az 2 farkla kazanır.

Tahmin: MS 1