Spor Depor'un uzman bahis kadrosu Pazar günü için şu maçları ön plana çıkardı. İşte banko maçlar...

Maç Tahminleri

İSPANYA LA LİGA

Ath Bilbao - Celta Vigo iddaa tahmini

Bu maç, Bilbao'nun sekiz gün içinde üçüncü kez sahaya çıkmasına neden olacak. Perşembe akşamı ise Avrupa Ligi maçında Roma ile karşılaşacaklar. Dış sahadaki Las Palmas ve Leganes galibiyetleriyle toparlansalar da, yoğun fikstürdeki eksiklerin etkisiyle kendilerini tamamen bulabilmiş değiller. Nico Williams başta olmak üzere fiziksel olarak yüz yüze gelemeyen bazı isimlerin dinlenmesi bekleniyor. Celta Vigo, Balaidos'ta 3'te 3 yapsa da dış sahada hiçbir puan elde edemedi. Yine de Villarreal'e 4-3 ve Osasuna'ya 3-2 yenildiler. Borja Iglesias, iyi bir başlangıç yaptı ve Betis'teki performansının çok üzerine çıktı. San Mames'te en az üç gol görmeyi bekliyorum.

Tahmin: 2.5 Üst

İNGİLTERE PREMİER LİG

Man. City - Arsenal iddaa tahmini

İngiltere Premier Lig de derbi zamanı ve nefesleri kesecek bir maç bizleri bekliyor. City daha formda ve en önemlisi Haaland gibi çok formda bir golcüye sahip. Ben bu maç özelinde tatmin edici oranıyla ev sahibi tarafındayım.

Tahmin: MS 1

TÜRKİYE SÜPER LİGİ

Beşiktaş - Eyüpspor iddaa tahmini

Fenerbahçe'nin puan kaybettiği haftada şampiyonluk iddiası olan Beşiktaş'ın mutlak kazanması gerekiyor. Eyüpspor için ise bu sezon oldukça iyi başladı ve öyle de devam ediyor. Beşiktaş'ın sorunlu defans hattı ve hücumda son dönemdeki performansı ile ben üst tarafındayım.

(15.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (15.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Tahmin: 2.5 Üst

Editör: Alihan Çelik