Spor Depor'un uzman bahis kadrosu Salı günü için şu maçları ön plana çıkardı. İşte banko maçlar...

Maç Tahminleri

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ

AC Milan - Club Brugge iddaa tahmini

Devler Ligi'nde Milan, C. Brugge ile karşılaşıyor. İtalyan devi ilk iki maçını kaybetti ve üç puan için oynayacak. Kov Olsen olmadan sahaya çıkma olasılığı olan konuk ekip, kazanması halinde büyük bir avantaja sahip olacak. Bu sezon Milan istikrarı bir türlü yakalayamasa da son zamanlarda biraz iyileşti. Belçika ekibinin açık oyunu nedeniyle Milan'ın tek farklı kazanacağını düşünüyorum.

Tahmin: MS 1

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ

Real Madrid - B. Dortmund iddaa tahmini

Bu sezon Real Madrid 13 resmi maçın 9'unda ilk yarıda gol atmayı başaramadı. Bununla birlikte, performansları geçen sezondaki performanslarına yaklaşıyor. Sakatlıklar tamamen bittikten sonra durdurulması zor olacak. Nuri Şahin yönetiminde Dortmund istikrarlı olmasa da iyi bir performans gösteriyor. Yine de kolay gol yediklerine inanıyorum. Real evinde Stuttgart'ı yenerken ilk yarı 0-0 bitti, ancak rakip takım dört net pozisyona ulaşamadı.

(15.10.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (15.10.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Tahmin: İlk yarı 1.5 üst

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ

PSG - PSV iddaa tahmini

PSG, Girona karşısında kilidi geç açmasına rağmen 3 puanı aldı. Arsenal deplasmanında çok kötü oynadılar ve maça ortak olamadan yenildiler. Juventus ile oynadıkları maçta PSV kötü oynadı. Sporting maçında ise galibiyete yaklaştılar, ancak istedikleri sonuca ulaşamadılar ve sadece bir puanla yetindiler. PSG'nin yıldızlarıyla fark yaratabileceği bir maç bekliyorum, çünkü onlar Eredivisie'de dokuzda dokuz yapsalar da. Gollerin öne çıkacağını ve Fransız ekibinin kazanacağını tahmin ediyorum.

Tahmin: MS 1 & 2.5 üst

Editör: Alihan Çelik