Spor Depor'un uzman bahis kadrosu Pazartesi günü için şu maçları ön plana çıkardı. İşte banko maçlar...

Maç Tahminleri

TÜRKİYE SÜPER LİGİ

Gaziantep - Trabzonspor iddaa tahmini

Şenol Güneş yönetiminde oynadığı ilk maçta Trabzonspor, yaklaşık 80 dakika boyunca 10 kişi oynamasına rağmen Beşiktaş'tan puanı aldı. Kayserispor ile oynadıkları erteleme maçında beklenmedik bir şekilde 2-0 yenildiler. Yenilgi yaklaşırken 89 ve 90+8'de goller geldi. Galatasaray deplasmanında da yenilen Gaziantep, art arda üç mağlubiyet yaşadı. Büyük maçlarda işleri zordu. Ligde oynadığı dört maçtan da beraberlikle ayrılan Trabzonspor, bu maçtan sonra kendini toparlayabilecek bir maç. İlk yarıda konuk ekibin golünü önereceğim.

Tahmin: Deplasman ilk yarı 0.5 Üst

TÜRKİYE SÜPER LİGİ

Göztepe - Kayserispor iddaa tahmini

Son lig maçında Göztepe, ilk yarıda attığı gollerle Bodrum'u 2-0 yenerek yoluna devam etti. Hafta içi erteleme maçında Trabzonspor'u yenen Kayserispor, iki farklı üstünlüğü koruyamadı. Maç sona erecek derken Denswil'in golü Kayserispor'u yıktı, özellikle de teknik direktör Burak Yılmaz'ı. Sezona iyi başlayan Göztepe, evinde taraftarıyla harika oynuyor. Kayserispor ise yorgun ve moralsiz bir şekilde İzmir'e gidecek. Göztepe'nin kazanmasını önereceğim.

(27.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (27.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Tahmin: MS 1

İSVEÇ ALLSVENSKAN

Göteborg - Halmstads iddaa tahmini

Göteborg - Halmstads maçlarında son dönemde daha az skorlu karşılaşmalar olsa da birçok etkene bağlı olarak bu maçta gol beklentim yüksek olacak. İlk tercih 2.5 üst olsa da risk severler için 4 gol olur bahsi de çok ideal.

Tahmin: 2.5 Üst

Editör: Alihan Çelik