Maç Tahminleri

(24.08.2024) İddaa'da Günün Banko İddaa Tahminleri

24 Ağustos Cumartesi banko iddaa kuponunu sizler için derledik. Spor Depor ekibi olarak günün kuponunu hemen aşağıda göreceksiniz.

Abone Ol

Spor Depor ekibi olarak her gün maç tahmini yapıyoruz. Sadece Spor Depor okularına özel olarak hazırladık. 24 Ağustos Cumartesi iddaa tahminlerini hemen aşağıda göreceksiniz.

Maç Tahminleri

ALMANYA BUNDESLİGA

Hoffenheim - Holstein Kiel iddaa tahmini

Geçtiğimiz sezon ligde 33 maçta 16 gol atan 21 yaşındaki santrfor Beier, Hoffenheim tarafından 28.5 milyon Euro karşılığında Dortmund'a satılırken, Leverkusen tarafından forvet arkası Hlozek ve Strum Graz tarafından sol kanat Prass transfer edildi. Kupada Wurzburger'i elediler. Ligin yeni takımlarından Holsten Kiel genç oyuncuları seçti. Kupada turu geçerlerken tempolu futbol oynadıkları için takdir edildiler. 2.5 üst bu maç için çok ideal.

Tahmin: 2.5 üst

İNGİLTERE PREMİER LİG

Man. City - Ipswich Town iddaa tahmini

Son şampiyon Manchester City, sezonun ilk maçında Chelsea karşısında rahat bir oyun oynadı ve sahadan 2-0 galibiyetle ayrıldı. İlkay Gündoğan'ı yeniden kadrosuna katan Manchester City, ligin yeni ekibi Ipswich Town ile mücadele edecek. Ligin ilk maçında Liverpool'a zor anlar yaşatmalarına rağmen gol bulamayan Ipswich Town, sezonun ilk golünü Manchester City'e atmak için çok çalışacaktır. Bu maçta ev sahibi ekibin geçtiğimiz hafta biraz daha ofansif oynamasını bekliyorum.

Tahmin: 3.5 üst

ALMANYA BUNDESLİGA

Freiburg - Stuttgart iddaa tahmini

Freiburg, alt yapıdan Julian Schuster'i göreve getirdikten sonra çok fazla transfer yapmadı. Genç isimler tercih edildi. Geçen sezon Stuttgart Şampiyonlar Ligi bileti alarak harika bir iş yaptı. Süper Kupa'da Leverkusen'e penaltılarla yenilseler de iyi oynadılar. Hiroki Ito, Anton ve Guirassy gibi ünlü isimleri sattılar ama Demiroviç'i de renklerine bağladılar. Gol beklentim olan bir maç.

Tahmin: 2.5 üst