Spor Depor'un uzman bahis kadrosu Salı günü için şu maçları ön plana çıkardı. İşte banko maçlar...

Maç Tahminleri

İSPANYA LA LİGA

Valencia - Osasuna iddaa tahmini

Cumartesi günü Avrupa yorgunu Girona'yı 2-0 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini elde eden Valencia, 12 Mayıs'taki Rayo Vallecano maçından bu yana kalesini ilk kez gole kapatarak rahatladı. O maç öncesinde de belirttiğim gibi, başlangıçta kötü sonuçlar almaları fikstürün karmaşıklığı nedeniyle şaşırtıcı değil. Ek olarak, eksikler konusunda yeni bir gelişme olmadığı için antrenör Baraja'nın ilk 11'de fazla oynamaması muhtemel.  Osasuna altı maçta 10 puan aldı ve bunların hepsi El Sadar tarafından elde edildi. Deplasmanda Girona ve Rayo Vallecano tarafından dört ve üç gol yediler. Yine de Budimir iyileşti ve Las Palmas ağlarını penaltıyla da olsa sarstı. Valencia'nın baskısına karşı Oroz ve Zaragoza gibi isimler de avantajlı olabilir. Mestalla'da iki gol bekliyorum.

Tahmin: 2.5 Üst

İSVİÇRE SÜPER LİG

St. Gallen - Zürih iddaa tahmini

Kupa galibiyetinden sonra Zürih, ligde Basel'i de geçti. Maçın başından sonuna kadar her şeyi kontrol ettiler. Bu sezon ligin zirvesine ulaşmayı hedefliyorlar. St Gallen, ligi dört hafta aradan sonra kaybetti. Luzern ile oynadıkları ilk yarıyı 2-0 önde tamamlamalarına rağmen, son bölümde gol yedikleri için sahadan puansız ayrıldılar. İki takım da galip gelmek istiyor. Tempolu bir mücadelenin sonunda muhtemelen goller göreceğiz.

Tahmin: 2.5 Üst

FRANSA LİGUE 2

Paris - Guingamp iddaa tahmini

Paris, sezona iyi başlamasına rağmen son iki maçında savunma hatalarından kolay goller yiyerek kaybetti. Şu anda ev sahibi zihinsel olarak düşüşte. Guingamp'ın, ligin ofansif futboluyla dikkat çeken takımlarından olduğu gibi defansif açıdan sorunları olduğunu belirtelim. İki takımın da skor üretmesi şaşırtıcı değildir.

(26.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (26.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Tahmin: KG VAR

Editör: Alihan Çelik