Spor Depor ekibi olarak her gün maç tahmini yapıyoruz. Sadece Spor Depor okularına özel olarak hazırladık. 25 Ağustos Pazar iddaa tahminlerini hemen aşağıda göreceksiniz.

Maç Tahminleri

İSVEÇ ALLSVENSKAN

Hammarby - Gais iddaa tahmini

Hammarby, lider Malmö'nün bir maç eksiğiyle en yakın takipçisi konumundaki son beş lig maçını yenilgisiz geçerken hücum performansıyla da oldukça dikkat çekti. Bu hafta güçlü bir rakiple karşılaşacaklar. Gais, ilk üç sırada yer alıyor ve son maçında Halmstad'ı yenerek iki haftalık yenilgi serisini bitirdi. Her maçta temsilciler gole dönük oynamaya çalışıyor. Güzel bir maç olacak ve en az üç gol bekliyorum.

Tahmin: 2.5 Üst

DANİMARKA SÜPER LİGİ

Viborg - Lyngby BK iddaa tahmini

Her iki takım da sezona kötü başladı. Viborg, geçtiğimiz hafta zorlu Kopenhag deplasmanından puan çıkararak önümüzdeki haftalar için umut verdi. Ev sahibi savunmada kaleci Lund ile Bundgaard'ın durumu belirsiz. Bu sezon Viborg, kadro kalitesi ve saha avantajı sayesinde ilk galibiyetini alabilir.

Tahmin: MS 1

İTALYA SERİE A

Hellas Verona - Juventus iddaa tahmini

Ligin ilk haftasında Thiago Motta, Juventus'un bu sezon çok daha iyi görüneceğini gösterdi. Como, milli futbolcumuz Kenan Yıldız'ın da asist yaptığı maçta 3-0 kazandı. Verona da harika bir sonuç aldı. Conte yönetiminde Napoli 3-0 kazandı. Juventus, Napoli'ye göre daha derli toplu.

(15.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (15.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Tahmin: MS 2

Editör: Alihan Çelik