Maç Tahminleri

(25.08.2024) İddaa'da Günün Banko İddaa Tahminleri

25 Ağustos Pazar banko iddaa kuponunu sizler için derledik. Spor Depor ekibi olarak günün kuponunu hemen aşağıda göreceksiniz.

Abone Ol

Spor Depor ekibi olarak her gün maç tahmini yapıyoruz. Sadece Spor Depor okularına özel olarak hazırladık. 25 Ağustos Pazar iddaa tahminlerini hemen aşağıda göreceksiniz.

Maç Tahminleri

DANİMARKA 1. LİG

Hobro - Odense iddaa tahmini

Hobro geçen hafta şov yaparak kazandı ve deplasmanda alınan bu galibiyet oldukça önemliydi. Hücum gücü açısından ligin en etkili takımları arasında yer alıyor. Odense ise daha mütevazi bir takım olsa da gol atma potansiyeli var. 2.5 Üst ihtimali son derece yüksek.

Tahmin: 2.5 üst

ALMANYA BUNDESLİGA

Wolfsburg - Bayern Münih iddaa tahmini

Bayern, Vincent Kompany'yi teknik direktörlüğe getirdikten sonra Olise, Palhinha, Ito ve Sieb'i aldı. Hasenhüttl ile başlayan Wolfsburg, genç futbolcuları kadrosuna kattı. Bayern, sezona iyi başlamak için çalışacaktır. Maç sonu 2 olacak gibi duruyor.

Tahmin: MS 2

HOLLANDA EREDİVİSİE

Go Ahead - Waalwijk iddaa tahmini

Eredivsie'nin ilk iki haftasında her iki takım da puan kazanamadı. Go Ahead Eagles, iki lig maçında da gol bulamadı. Savunmada sorun yaşayan iki takımın mücadelesinde gollere odaklanmak daha iyi olacaktır.

Tahmin: KG VAR