Spor Depor'un uzman bahis kadrosu Cuma günü için şu maçları ön plana çıkardı. İşte banko maçlar...

Maç Tahminleri

ALMANYA BUNDESLİGA 2

G. Furth - F. Düsseldorf iddaa tahmini

Sezona iyi başlangıç yapan Fürth, Braunschweig karşısında ilk yenilgisini aldı. Spesifik olarak hücum hattında beklentileri karşılayamadı. Kalelerinde ise çok sayıda yer vardı. Bu maçla beraber ligde performansları düşebilir. Bundesliga 2'de Düsseldorf yenilmezlik serisini sürdürüyor. Köln karşısında beraberlik kazandılar. İlk yarıda Düsseldorf'un skor üretmesini bekliyorum.

Tahmin: İlk yarı deplasman 0.5 üst

ALMANYA BUNDESLİGA 2

Ulm 1846 - Braunschweig iddaa tahmini

Her iki takım da ligde geride bıraktığımız haftada galip geldi. Kötü performansı durdurmak istiyorlar. Fürth karşısında Braunschweig maçı kontrol etti ve 3 puana uzandı. Ulm, Elversberg karşısında gol yollarında etkiliydi. Uzun süren bir savaşın bizi beklediğini düşünüyorum.

(26.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (26.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Tahmin: 2.5 üst

TÜRKİYE SÜPER LİGİ

Sivasspor - Başakşehir iddaa tahmini

Başakşehir, sezon boyunca iyi performans göstermesine rağmen Samsun deplasmanında beklenmedik bir mağlubiyet aldı. Gaziantep galibiyetinin ardından Sivasspor Konya deplasmanından puanla döndü. İki haftada aldıkları dört puan, onlara biraz güven verdi. Modern Atan yönetimindeki Başakşehir de Samsunspor maçını unutturmak için mücadele edecek. Karşılaşmada 2-3 gol olmasını bekliyorum.

Tahmin: 2-3 gol

Editör: Alihan Çelik