(15.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (15.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Spor Depor ekibi olarak her gün maç tahmini yapıyoruz. Sadece Spor Depor okurlarına özel olarak hazırladık. 30 Ağustos Cuma iddaa tahminlerini hemen aşağıda göreceksiniz.

Maç Tahminleri

İTALYA SERİE A

Venezia - Torino iddaa tahmini

İlk hafta Lazio karşısında Venezia zorlandı ve yenildi. Fiorentina deplasmanında ise direnci bozdular ve yeni geldikleri Serie A'da sezonun ilk puanını aldılar. Milan deplasmanında galibiyeti son anda kaçırdıktan sonra Torino Atalanta'yı geriden gelerek yendi. Torino, sezon başında güçlü rakiplere karşı iyi performans gösterdi. Bunun yanında, ekipler için büyük takımlara karşı oynama konsantrasyonu zaman zaman farklı olabilir. İki tarafın ilk iki haftada oynadıkları oyuna göre kornerlere oynamak çok mantıklı.

Tahmin: 8.5 Üst korner

DANİMARKA SÜPER LİGİ

Lyngby BK - Vejle iddaa tahmini

İki takım da henüz galibiyet elde edemedi. Vejle oynadığı altı maçta bir gol attı. Kötü seriye son vermek isteyen iki ekibin mücadelesi gollü geçebilir. Lyngby sezon boyunca sergilediği mücadele ile bir adım öne duruyor.

Tahmin: MS 1

TÜRKİYE SÜPER LİGİ

Fenerbahçe - Alanyaspor iddaa tahmini

Fenerbahçe, Göztepe maçında son saniyede gelen bir golle sahadan 2-2 beraberlikle ayrılırken, Fred'in dönüşüyle Rizespor maçında 5-0 kazanarak harika bir performans sergiledi. Alanyaspor, son 3 maçı kazanamadı. Göztepe ile oynadıkları maçta 1-0 geriye düşüp 1-1 beraberlik sağladılar, ancak galibiyet alamadılar. 2 maç sonra evine dönen Fenerbahçe, moral açısından iyi durumda. Sarı-lacivertliler ilk yarıda öne geçebilir.

Tahmin: 1/1

Editör: Alihan Çelik