Spor Depor'un uzman bahis kadrosu perşembe günü için şu maçları ön plana çıkardı. İşte banko maçlar...

Maç Tahminleri

Konferans Ligi

Beşiktaş - Club Brugge İddaa Tahmini

Beşiktaş, Rıza Çalımbay yönetiminde çıktığı iki maçı da kazanarak iyi sinyaller verdi. Takımın birbirine daha bağlı olması ve hatlar arası boşlukların azalması göze çarpan ilk değişiklikler. Beşiktaş şuana kadar sadece 1 puan alabildi. Brugge ise 10 puanla grup lideri. Beşiktaş bu maçı kazanmak ve iyi futbol oynamak isteyecektir. Brugge zaten hücum konusunda iyi bir takım. Bu maçtan en az 3 gol çıkar

Tahmin:2.5 Üst

(01.12.2023) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (01.12.2023) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Nordsjaelland - Fenerbahçe İddaa Tahmini

Fenerbahçe, gruptaki ilk 3 maçını kazandıktan sonra son maçta Ludogorets'e yenilmiş ve gruptan çıkmayı garantileyememişti. Nordajaelland ise son maçında Trnava ile berabere kalarak büyük bir fırsatı tepti. Danimarka temsilcisi hücum yönü güçlü bir takım. Fenerbahçe de bu maça asa yakın bir kadro ile çıkacaktır. Temsilcimizin savunma konusundaki eksikliklerini de göz önünde bulundurarak bu maçtan en az 3 gol çıkacağını düşünüyorum

Tahmin: 2.5 Üst 

Euroleague

Fenerbahçe Beko - Real Madrid İddaa Tahmini

Temsilcimiz, Fenerbahçe Eurolig'de oynadığı son 4 maçı kaybetti. Real Madrid ise namağlup bir şekilde yoluna devam ediyor. Her maç daha iyiye giden bir performansları var. Özellikle salı akşamı oynadıkları Tel Aviv maçında muazzam basketbol oynadılar. Real Madrid karşısında temsilcimizin direnmesi çok zor.

Tahmin: MS 2

Partizan Mozzart - Panathinaikos İddaa Tahmini

Partizan, son maçta son çeyreğine 10 sayı önde girdiği maçta temsilcimiz Anadolu Efes'in hücum performansı karşında çaresiz kalmış ve maçı 100-94 kaybetmişti. Özellikle Kaminsky'nin üst seviye oyunu Partizan'a güç katıyor. Ataman'ın takımı Panathinaikos ise son 4 maçını kazanarak kötü gidişata dur dedi. Bu 4 maçın üçü iç sahadaydı. Seyircisi önünde daha iyi oynayan Partizan bu maçı kazanacaktır.

Tahmin: MS 1

FIBA Şampiyonlar Ligi

Galatasaray Ekmas - Hapoel Jerusalem İddaa Tahmini

Galatasaray Ekmas, Basketbol Şampiyonlar Ligi G Grubu 4. hafta maçında Hapoel Jerusalem ile Bosna Hersek'te karşı karşıya gelecek. Temsilcimizin grupta 1 galibiyeti bulunurken, İsrail temsilcisi 2 galibiyet aldı. Bu iki takımın ilk maçı uzatmalara gitmiş ve temsilcimiz parkeden mağlubiyet ile ayrılmıştı. Gruptan çıkma adına kritik öneme sahip maçta Galatasaray, Jerusalem'i yenecektir.

Tahmin: MS 1

Kaynak: Spor Depor İddaa Tahminleri