Spor Depor ekibi olarak her gün maç tahmini yapıyoruz. Sadece Spor Depor okurlarına özel olarak hazırladık. 31 Ağustos Cumartesi iddaa tahminlerini hemen aşağıda göreceksiniz.

Maç Tahminleri

DANİMARKA SÜPER LİGİ

AGF Aarhus - Nordsjælland iddaa tahmini

Super Ligaen'in en formda ekiplerinden biri olan Aarhus, kadro iskeletini koruyup yerinde takviyeler yaptı. 6 hafta sonunda 17 gol atarak ligin en golcü takımı konumundalar. Nordsjaelland, hücumda iyi olsa da savunmada sorunlu. İlk altı haftada rakiplerine çok sayıda fırsat verdiler. İki takım da skor elde edebilir. Tahminim, iki buçuk gol üstü.

Tahmin: 2.5 Üstü

İSVİÇRE SÜPER LİG

Sion - Basel iddaa tahmini

Sion sezona iyi başladı, ancak son haftalarda iyi değildi. Sonuçlar değişmeye başladı. Grasshoppers'a karşı kalelerinde çok sayıda pozisyon sağladılar. Bununla birlikte, oynadıkları maçlarda skor üreten bir ekip. Geride bıraktığımız sezonun yaralarını sarmak için Basel çalışıyor. 

(11.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (11.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Tahmin: 2.5 Üst

HOLLANDA EREDİVİSİE

F. Sittard - NEC Nijmegen iddaa tahmini

Her iki takımda ligde istediği sonuçları alamadı ve gol yollarında sorunlar yaşıyorlar. 1.60 üst oranı bu lig için pek gördüğümüz birşey değil ve özellikle de ligin DNA'sı bol gole yatkın. Bu nedenle 2.5 üst tercihim olacak.

Tahmin: 2.5 Üst

Editör: Alihan Çelik