Spor Depor'un uzman bahis kadrosu Cumartesi günü için şu maçları ön plana çıkardı. İşte banko maçlar...

Maç Tahminleri

İSPANYA LA LİGA

Real Madrid - Villarreal iddaa tahmini

Atletico Madrid derbisinde son dakikalarda galibiyeti kaçıran Real Madrid, hafta içi Lille karşısında sezonun ilk yenilgisini aldı. Süper Kupa dahil olmak üzere üç kulvarda oynadıkları on bir maçın yedisinde kalelerini gole kapatamadılar. İnsanların bireysel kaliteleri şüphesiz harikadır, ancak kazandıkları mücadelelerin neredeyse hepsinde zorlandıklarını görüyoruz. Geçtiğimiz sezon Marcelino ile iyileşen Villarreal, bu sezon da aynı şekilde devam ediyor. Şu anda La Liga'nın futboluyla en çok keyif alan takımları arasında yer alan Sarı Denizaltılar, 8 lig maçında toplam 32 gol attılar. Bununla birlikte, Real Madrid ağlarını bulabilecekleri görüşündeyim.

Tahmin: 2.5 üst /  KG VAR

TÜRKİYE SÜPER LİGİ

Göztepe - Sivasspor iddaa tahmini

Ligin en hızlı takımlarından biri Göztepe. Son lig maçında Samsunspor deplasmanında 4-3 yenilseler de mücadele gücüyle öne çıkan Göztepe gördük. Bu maçta taraftarlarının önünde hızlı bir şekilde maça başlayabilirler. Ev sahibi ilk yarıda 0.5 üst yönde tercihim olacak.

Tahmin: Ev sahibi ilk yarı 0.5 üst

(30.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (30.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

ALMANYA BUNDESLİGA

Union Berlin - B. Dortmund iddaa tahmini

Bundesliga maçında Borussia Dortmund, Union Berlin ile karşılaşıyor. Dortmund, Stuttgart yenilgisine yanıt olarak ligin en iyi savunma takımlarından biriyle oynayacak. Berlin ekibi son üç iç saha maçını da tek gol farkla kazandı. Ancak ev sahibinin gol atmakta bir o kadar zorlandığını belirtmek gerekir. Dortmund erken bir gol atarsa Berlin maça dönmekte zorlanabilir. Nuriye Şahin ve ekibinin deplasmanda zorlanmasına rağmen bu maçı kazanmasını bekliyorum.

Tahmin: MS 2

Editör: Alihan Çelik