Spor Depor'un uzman bahis kadrosu Pazar günü için şu maçları ön plana çıkardı. İşte banko maçlar...

Maç Tahminleri

TÜRKİYE SÜPER LİGİ

Gaziantep - Beşiktaş iddaa tahmini

Gaziantep FK kendi evinde Beşiktaş ile karşılaşıyor. Gazaintep son haftalarda başarısız oldu. Son dakikalarda buldukları golle ilk hafta Bodrum'u yendikten sonra galibiyet almayı unuttular. Lige iyi başlayan Beşiktaş, Avrupa Liginde istediği sonuçları elde edemedi. Frankfurt ile oynadıkları maçta da Beşiktaş topa hakim oldu ama skora gitme konusunda sorunlar yaşadılar. Ligde iddialı olan Beşiktaş, Gaziantep gibi formsuz bir takıma karşı gollü bir galibiyet elde edebilir.

Tahmin: MS 2 / ÜST

TÜRKİYE SÜPER LİGİ

Galatasaray - Alanyaspor iddaa tahmini

Sezonun bu bölümünde Galatasaray, gol yollarında etkili olsa da savunmada zorlanıyor. Kasımpaşa, son lig maçında 3-0 öne geçmesine rağmen geri dönüp puanı aldı. Geçen hafta Rigas Skola deplasmanında çok benzer bir durum daha yaşadık. Rigas Skola, Galatasaray'ın 2-0 öne geçmesine rağmen skoru eşitleyip puanı aldı. Galatasaray'ın dinamiklerini göz önünde bulundurarak, bu iki maç da kabul edilebilir bir durum değildir. Bu maçta Galatasaray'ın evinde reaksiyon göstermesini bekliyorum. Önerim, ev sahibi 3 gol atar.

Tahmin: Ev 2.5 ÜST

ALMANYA BUNDESLİGA

Stuttgart - Hoffenheim iddaa tahmini

Sakatlıklar ve Devler Ligi etkisiyle Bundesliga'ya istikrarsız başlayan Stuttgart, sadece 3 puanı olan Hoffenheim'ı ağırlıyor. İki takımın da ortak özelliği, kolay gollere izin vermeleri. Stuttgart, Prag maçında yüzde 76 oranında topa sahip olmasına rağmen kalesinde 14 şut gördü. İki takımın da benzer bir özelliği, rahat gol atmaları. Bu koşullar altında karşılıklı gollerle 3.5 gol barajını aşacağımızı tahmin ediyorum.

(29.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (29.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Tahmin: MS 1 / 3.5 ÜST

Editör: Alihan Çelik