(5.10.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (5.10.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Spor Depor'un uzman bahis kadrosu Salı günü için şu maçları ön plana çıkardı. İşte banko maçlar...

Maç Tahminleri

İNGİLTERE TROPHY KUPASI, KUZEY

Carlisle - Wigan Ath iddaa tahmini

Her iki takım da bu kupada oynadıkları ilk maçı kazanamadılar. İngiltere 1. Lig'de yenilmezlik serisine rağmen, Wigan istikrarlı bir performans sergilemiyor. Carlisle'da da durum kötü. Sonuçlar kötü. Bu maçta, Wigan kadro kalitesi farkıyla öne çıkabilir. İlk 45 dakikada bir gol atmalarını bekliyorum.

Tahmin: Deplasman ilk yarı 0.5 üst

İNGİLTERE TROPHY KUPASI, KUZEY

Morecambe - Nottingham F. U21 iddaa tahmini

Trophy Cup Kuzey bölümü C grubundaki ilk maçlarını aynı skorla kazanan iki ekip liderlik maçına çıkacak. Nottingham Forest U21 takımında gelecek vadeden gençler var. Morecambe son 5 resmi maçı kaybetti. Ev sahibi ekip, yaş ortalaması düşük rakiplerini yenerek kötü seriye son vermek istiyor. Görünüşe göre bu mücadelenin gollü bir sonucu olmasını bekliyorum. 2,5 gol veya 3,5 gol üstü seçenekleri önereceğim.

Tahmin: 3.5 Üst

İNGİLTERE TROPHY KUPASI, KUZEY

Tranmere - Accrington iddaa tahmini

Son haftalarda Tranmere taraf bahsinde güvensiz görünüyor. Son beş maçta ev sahibi takım yenildi ve bu dört maçta kelesini gole kapatamadı. Accrington'un defansif eksikliği onu çok fazla etkiliyor. Takım savunması olarak hem bireysel hem de takım savunması olarak hataların karşılıklı olarak olmasını beklediğim maçta golleri değerlendireceğim.

Tahmin: KG VAR

Editör: Alihan Çelik