Spor Depor'un uzman bahis kadrosu Perşembe günü için şu maçları ön plana çıkardı. İşte banko maçlar...

Maç Tahminleri

UEFA ULUSLAR LİGİ

Portekiz - Hırvatistan iddaa tahmini

8 Haziran'da taraflar bir hazırlık maçı oynadılar ve Portekiz 2-1 kazandı. Hırvatistan, Euro 2024 öncesi son testini Portekiz'in galibiyeti ile tamamladıktan sonra turnuvayı galibiyetsiz bitirdi ve grup aşamasında elendi. Aday kadroda Stanisiç, Juranoviç, Lovro Majer, Vlasiç, Brozoviç ve Brekalo yok. Portekiz'de savunmada Cancelo, Guerreiro, orta sahadan Nunes ve Pereira ile hücum hattında Goncalo Ramos ve Horta yok. Yine de karşılıklı gollerle 2,5 gol üstü bir seçenek olacaktır.

(08.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (08.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Tahmin: 2.5 Üst

UEFA ULUSLAR LİGİ

San Marino - Lihtenştayn iddaa tahmini

Uluslar Ligi öncesinde, gelişmekte olan iki futbol ülkesi hazırlık maçlarında galip gelemedi. Cebelitarık ile birlikte D grubunda yer alan bu iki takımın savunmada yetersiz olduğunu ve gol yollarında yetersiz olduğunu biliyoruz. Lihtenştayn rakibine oranla daha iyi bir takım.

Tahmin: MS 2

UEFA ULUSLAR LİGİ

Kuzey İrlanda - Lüksemburg iddaa tahmini

Bu maç özelinde çok göze çarpan bir üst oranı var. Her ne kadar gol yollarında sınırlı 2 takımın maçı olsa da 3 gol olma olasılığını asla göz ardı edemeyiz. Kuzey İrlanda - Lüksemburg iddaa tahmininde çok iyi 2.5 üst oranını mutlaka değerlendirin.

Tahmin: 2.5 Üst

Editör: Alihan Çelik