Spor Depor'un uzman bahis kadrosu Cumartesi günü için şu maçları ön plana çıkardı. İşte banko maçlar...

Maç Tahminleri

UEFA ULUSLAR LİGİ

Hırvatistan - İskoçya iddaa tahmini

İskoçya'nın durumu kötü. EURO 2024 ve sonraki Uluslar Ligi maçlarında başarısız oldular. Polonya ve Portekiz maçlarında rakipler son dakikalarda galip gelmiş olsa da savunmada sorunlar var. Bu nedenle Angus Gunn da kalede olmayacak. Ayrıca John McGinn ve Kieran Tierney'nin yokluğunda sol stoper Scott McKenna sakat. Defansif olarak öne çıkan tek isim olan Jack Hendry yok. Hırvatistan'da Marcelo Brozovic'in milli takımdan ayrılması dışında önemli bir eksik görmedim. Maksimir'de en az iki gol atarak galip gelmelerini bekliyorum.

(15.10.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (15.10.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Tahmin: MS 1 & ÜST

UEFA ULUSLAR LİGİ

İspanya - Danimarka iddaa tahmini

Uluslar Ligi, EURO 2024 şampiyonu İspanya ile beklenmedik bir Sırbistan beraberliğiyle başladı. İsviçre deplasmanında ise dört gol atarak galip geldiler. Danimarka ilk iki maçı 2-0 kazandı. İspanya liderliğinde geliyorlar. Kadroda ev sahibi Ferran Torres ve Nico Williams olmasa da genç yıldız Lamine Yamal yer aldı. İspanya rahat bir şekilde hücum edebilir ve skor alabilir. Danimarka'da da tehlikeli oyuncular var.

Tahmin: 2.5 üst

UEFA ULUSLAR LİGİ

Polonya - Portekiz iddaa tahmini

Ronaldo, önce Hırvatistan'ı ardından da İskoçya'yı 2-1 mağlup etti. Polonya, İskoçya deplasmanında galip gelirken, Hırvatistan deplasmanında kaybetti. Kadroda yıldız Lewandowski ve Süper Lig oyuncuları Szymanski ve Piatek yer alıyor. Bu arada Polonya Teknik Direktörü Michal Probierz, sakatlık nedeniyle Szymanski'nin oynama durumunun şüpheli olduğunu söyledi. Portekiz'in Cristiano Ronaldo, Leao, Jota ve Bruno Fernandes gibi yıldız futbolcuları, ülkenin dikkatini çekiyor. Konuk ekibin kalitesi nedeniyle kazanacağını düşünüyorum.

Editör: Alihan Çelik