Spor Depor ekibi olarak her gün maç tahmini yapıyoruz. Sadece Spor Depor okularına özel olarak hazırladık. 20 Ağustos Salı iddaa tahminlerini hemen aşağıda göreceksiniz.

Maç Tahminleri

Uefa Avrupa Konferans Ligi, Playoff

Noah - Ruzomberok iddaa tahmini

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off maçları oynanıyor. Noah önceki turda güçlü AEK ile karşılaştı. Önceki turlarda iç sahada iyi bir takım performansı sergilediler. Trabzonspor'un UEFA Avrupa Ligi'nden elediği Ruzomberok, önceki turda Hajduk Split'i eleyerek deplasmanda kazandı. Konuk ekibin maçları düşük skorlarla sonuçlandı. Bu maçta işlerinin zor olacağını düşünüyorum. Noah, Ermenistan'da oynanacak olan maçta bir adım önde.

Tahmin: MS 1

Danimarka 1. Lig

HB Koege - B93 Kopenhag iddaa tahmini

HB Koege'deki ilk beş haftayı puansız bitirdi. Belçika'da uzun süre top koşturan Nichlas Pedersen, teknik direktörlük kariyerini kötü başladı. B93 Kopenhag'da düşüşten kurtulmak için mücadele ediyor. İki ekip de savunma sorunları yaşıyor. Gol olasılığı yüksek. Tercihim en az 3 gol olur. Ancak risk sevenler 3.5 üst tercihini de gözden geçirebilir.

(18.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (18.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Tahmin: 2.5 Üst

Uefa Şampiyonlar Ligi, Playoff

D. Zagreb - Karabağ iddaa tahmini

Ludogorets'e karşı ilk maçı 2-1 kaybettikten sonra Karabağ, ikinci bölümde 90 dakikayı 3-2 üstün bitirdikten sonra mücadeleyi uzatmaya gitti. Uzatmanın sonunda harika bir şey oldu: Karabağ dört gol birden atarak 120 dakika sonunda 7-2 galip gelerek tur biletini aldı. Dinamo Zagreb ise play-off sırasında Şampiyonlar Ligi'ne yükseldi. Ligde oynadıkları üç maçı da kazandılar, bu da onlara moral verdi. İlk turda her iki ekibin de skor almasını bekliyorum.

Tahmin: KG VAR

Editör: Alihan Çelik