Spor Depor ekibi olarak her gün maç tahmini yapıyoruz. Sadece Spor Depor okularına özel olarak hazırladık. 21 Ağustos Çarşamba iddaa tahminlerini hemen aşağıda göreceksiniz.

Maç Tahminleri

Danimarka 1. Lig

Vendsyssel - Hobro İddaa Tahmini

Birçok bahis sitesinde Hobro'nun oranları düşüyor. Her iki takımında ortak özelliği çok gol atması ve yemesi olarak dikkat çekiyor. Bu tarz maçlarda taraf bahsi her zaman sıkıntılıdır. Öncelik 2.5 üst olmakla birlikte maçta çok gol olacağını düşünüyorum.

(11.10.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (11.10.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Tahmin: 2.5 üst

Uefa Şampiyonlar Ligi, Playoff

Young Boys - Galatasaray İddaa Tahmini

Bu sezon temsilcimiz Galatasaray Avrupa arenasında ilk maçına çıkıyor. Ligde sezona galibiyetle başlayan sarı kırmızılılar, Young Boys maçı öncesi savunma hattında sorun yaşayabilirler. Davinson Sanchez sakat ve Kaan Ayhan cezalı olduğu için bu maçta forma giyemeyecek. Bu arada İsviçre ekibi sezona kötü başladı. Ligde henüz galibiyet alamamış takımlardan biri. Kalelerini gole kapatmak zordur. Galatasaray'ın hücum hattı ilk ayakta maça önemli bir katkı sağlayabilir. Uzun süren bir savaşın bizi beklediğini düşünüyorum. Goller benim tercihim olacak.

Tahmin: 2.5 Üst

Norveç Eliteserien

Rosenborg - Lillestrom İddaa Tahmini

Lillestrom düşme potasında ve her maç düzenli gol yeme alışkanlığı devam ediyor. Rosenborg daha iyi durumda olsa da onlardan savunmada güven vermiyorlar. Her iki takımında potansiyel gol atma ihtimali ve vasat savunmalarla üst öneriyorum.

Tahmin: 2.5 Üst

Editör: Alihan Çelik