Spor Depor ekibi olarak her gün maç tahmini yapıyoruz. Sadece Spor Depor okularına özel olarak hazırladık. 27 Ağustos Pazar iddaa tahminlerini hemen aşağıda göreceksiniz.

Maç Tahminleri

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ, PLAYOFF

Galatasaray - Young Boys iddaa tahmini

Galatasaray, ilk 45 dakika boyunca kötü bir performans sergiledi. Bireysel hatalar goller kaybetti. Maç boyunca savunma sorunları devam etti. Rövanşta, sakat ve cezalı isimler mevcuttur. İlk maçta olduğu gibi, rakip Young Boys bu maçta geçiş hücumlarıyla temsilcimizin kalesinde pozisyonlar bulabilir.

(21.10.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (21.10.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Tahmin: KG VAR

İSPANYA LA LİGA

Mallorca - Sevilla iddaa tahmini

Arrasate dönemi Mallorca'da bu statta Real Madrid ile 1-1 beraberlikle başladı. Daha sonra, deneyimli antrenörün uzun süredir görev yaptığı Osasuna ile karşılaştılar ve hücumda etkisiz kalınca tek golle kaybettiler. Hem hafta içi fikstürü olması hem de El Sadar'daki yetersiz performansı nedeniyle Asano bu sefer Sanchez veya Larin yerine tercih edilebilir. Sevilla, Villarreal'e kendi evinde son dakika golüyle kaybetti. Ancak Ocampos ve Montiel sakatlıkları ve Salas ve Romero'nun durumundaki belirsizlik nedeniyle ister istemez daha fazla risk almak zorunda kalabilirler. Mallorca'nın ev sahibi Son Moix, şu anda Sevilla'ya kıyasla kadro bakımından daha güçlü bir ekip. İbre onların yararına olduğuna inanıyorum.

Tahmin: MS 1

İNGİLTERE LİG KUPASI

Middlesbrough - Stoke City iddaa tahmini

Middlesbrough, kupada ilk turda Leeds United'ı rahat bir şekilde yenerek 3 golle galip geldi. Hafta sonu Portsmouth karşılaşmasında kazanan olmadı. Son bölümde bir gol buldukları için bir puanı korudular. Stoke City ise son maçlarında başarısız oldu. savunma zafiyetleri var.

Tahmin: 2.5 Üst

Editör: Alihan Çelik