Spor Depor ekibi olarak her gün maç tahmini yapıyoruz. Sadece Spor Depor okurlarına özel olarak hazırladık. 28 Ağustos Çarşamba iddaa tahminlerini hemen aşağıda göreceksiniz.

Maç Tahminleri

UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ, PLAYOFF

Başakşehir - St. Patricks iddaa tahmini

İrlanda maçında Başakşehir beklentileri karşılayamadı. Özellikle ilk yarıda sahada kötü görünen temsilcimiz ikinci devrede toparlandı ama gol bulamadı ve İstanbul'a 0-0 ile döndü. İki takımın kadrolarını karşılaştırdığımızda, Başakşehir'in çok daha üst düzey bir kadroya sahip olduğu açıkça görülmektedir. Rövanşta, çok tutucu olan oyundan çıkıp biraz daha risk alan bir Başakşehir izleyeceğimize inanıyorum. İlk yarıda temsilcimizin oyunu kontrol altında tutacağını ve devreyi önde kapatacağını düşünüyorum.

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ, PLAYOFF

Karabağ - D. Zagreb iddaa tahmini

İlk maçta Dinamo Zagreb 3-0 kazanarak önemli bir avantaj elde etti. Karabağ, zorlu bir başlangıç yaparak tur şansını sürdürmek istiyor. Maçın hızlı bir şekilde başlamasını bekliyorum. Üst olacağını düşünüyorum.

(12.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (12.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Tahmin: 2.5 Üst

İNGİLTERE LİG KUPASI

Wolverhampton - Burnley iddaa tahmini

Wolves ve Burnley, EFL Kupası'nın ikinci turunda karşılaşıyor. Wolves, Premier Lig'de sezona kötü bir başlangıç yaptı. Bununla birlikte, oynadığı oyunla yine de dikkati çekti. Burnley ise Şampiyonlar Ligi'ndeki favorilerden biri. Wolves, güçlü rakibi karşısında sahasında kazanarak moral depolayacaktır.

Tahmin: MS 1

Editör: Alihan Çelik