Spor Depor'un uzman bahis kadrosu Cumartesi günü için şu maçları ön plana çıkardı. İşte banko maçlar...

Maç Tahminleri

Premier Lig

Chelsea - Brighton iddaa tahmini

Chelsea, son dönemde kazandığı başarılarla öne çıkıyor. Chelsea Nkunku, son üç resmi maçını kazanan Nicolas Jackson ve Cole Palmer ile hücumda etkili. Bununla birlikte, savunmada hala sorunları olan ve birçok bireysel hata yapan Chelsea kalecisi Robert Sanchez takımını güçlü kılıyor. Son lig maçında Brighton berabere kaldı. Brighton savunması, son maçta Welbeck'in performansını artırmasıyla skor üretti, ancak savunmadaki eksikler ve formsuzluklar onu zorluyor. Gol yollarında sıkıntı yaşamayan bu iki takımın karşılıklı gollere sahne olacak bir maç oynamasını bekliyorum. Bununla birlikte, Chelsea'nin son üç maçtaki ilk yarı performansına dayanarak, ev sahibi ilk yarı gol atar tercihini öneriyorum.

(27.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (27.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Tahmin: Ev ilk yarı 0.5 üst

Premier Lig

Arsenal - Leicester City iddaa tahmini

Arsenal'in Bolton'a karşı 5-1 kazandığı hafta ortasındaki maçta cezasını çektikten sonra Leandro Trossard geri döndü. EFL Kupası galibiyetinde oynayan David Raya ve Ben White, Neto'nun gerekli durumlarda değerlendirilebileceğini gördü. Kieran Tierney, Mikel Merino, Martin Odegaard, Oleksandr Zinchenko ve Takehiro Tomiyasu sakatlıkları nedeniyle oynadığı on dört resmi maçı kaybetmeyen ve şampiyonluk yarışı içinde kalan Arsenal'in ligin formsuz takımlarından Leicester City karşısında hata yapmayacağını düşünüyorum.

Tahmin: İlk yarı 1

Süper Lig

Galatasaray - Kasımpaşa iddaa tahmini

Galatasaray, sezonun bu bölümünde harika bir performans sergiledi. Galatasaray, oynadığı son 5 maçı da en az 3 gol atarak kazandı. Çok sayıda isim de bu süreçte onlara skor sağladı. Hafta boyunca Avrupa Ligi'nde yoğun bir tempo sergilediler ve bu maça rotasyonlu çıkabilirler. Rotasyonlu çıksa bile Galatasaray maç boyunca 3 gol atabilir.

Tahmin: 2.5 Üst

Editör: Alihan Çelik