Spor Depor ekibi olarak her gün maç tahmini yapıyoruz. Sadece Spor Depor okurlarına özel olarak hazırladık. 29 Ağustos Perşembe iddaa tahminlerini hemen aşağıda göreceksiniz.

(15.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (15.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Maç Tahminleri

UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ, PLAYOFF

Ruzomberok - Noah iddaa tahmini

İlk maçta Noah avantaj kazandı. Bununla birlikte, taraf bahsi yapmak mantıklı değil. İlk maça göre pozisyon açısından çok dinamik bir maç beklemiyorum. 2.5 at ideal.

Tahmin: 2.5 Alt

UEFA AVRUPA LİGİ, PLAYOFF

Beşiktaş - Lugano iddaa tahmini

İlk maçta Beşiktaş 3-1 öndeyken tur rahat geçecekti. Ancak maç bir anda 3-3 oldu. Bu golün ardından temsilcimiz yine etkili oldu, ancak başka gol olmadı. İstanbul'da taraftarı önünde baskılı bir Beşiktaş bekliyorum ve rakip kalede çok fazla gözükecek. Gollü bir maç izleyeceğiz.

Tahmin: 2.5 Üst

UEFA AVRUPA LİGİ, PLAYOFF

Hearts - Viktoria Plzen iddaa tahmini

Sezona Hearts iyi başlamadı. Ev sahibi İskoçya Premier Ligi'nde henüz galibiyet alamamış, Lig Kupası'nda da kazanamamış ve ilk maçta Viktoria Plzen'e tek golle yenilmişti. Bu sezon henüz resmi maçlarda galip gelmediler. Bu maçı da iki farkla kazanmaları gerekiyor. Bu sezon Viktoria Plzen resmi maçlarda yenilgi görmedi. Konuk ekip, rakibinden önce sezonu açmanın verdiği avantajla sezona daha hazır hale geldi. Plzen galip gelebilir.

Tahmin: MS 2

Editör: Alihan Çelik