Spor Depor ekibi olarak her gün maç tahmini yapıyoruz. Sadece Spor Depor okularına özel olarak hazırladık. 15 Ağustos Perşembe iddaa tahminlerini hemen aşağıda göreceksiniz.

Maç Tahminleri

Konferans Ligi Elemeleri

Flora T. - Vikingur R. iddaa tahmini

İlk maçta çok daha iyi oynayan Vikingur Reykjavik, galibiyet golünü bulamadı ve 1-1 beraberliğe razı oldu. Estonya temsilcisi Flora evine başarılı bir skorla dönmüş

olsa da bu turda yine de zor durumda. Vikingur Reykjavik'in maçın ilk yarısında iyi bir başlangıç yapmasını ve ilk yarıda gol bulmasını bekliyorum.

Tahmin: İlk yarı 1,5 gol üstü

Avrupa Ligi Elemeleri

Rapid Wien - Trabzonspor iddaa tahmini

Trabzonspor, rakibinin aksine daha fazla zamana ve özellikle bir santrfor transferine ihtiyacı olan bir takım. Geçtiğimiz yaz transfer döneminde on takviye yaptılar.

Bu transferler nicelik olarak fazla olsa da nitelik olarak yeterli değil. Turun ilk maçında, özellikle geri düştükten sonra tepki vermeye çalıştılar, ancak bunu

başaramadılar. Rövanşta yine zorlu bir mücadele bekliyoruz. Rapid Wien'in evinde bir adım öne çıktığını düşünsem de Trabzonspor'un da turu kolay kolay bırakmayacağını düşünüyorum.

Tahmin: MS 2

(11.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (11.09.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Avrupa Ligi Elemeleri

Viktoria Plzen - Kryvbas K. R. iddaa tahmini

Bu sezon, Viktoria Plzen'in takım savunması dikkat çekiyor. İlk maçta güvenlik nedeniyle Slovakya'nın Kosice kentinde geriden gelip 2-1 kazandılar. Kryvbas şansını sonuna kadar kullanmaya çalışacak. İlk yarıda Viktoria Plzen sahasında skor bulup devreyi önde kapatabilir.

Editör: Alihan Çelik