Maç Tahminleri

(16.08.2024) İddaa'da Günün Banko İddaa Tahminleri

16 Ağustos Cuma banko iddaa kuponunu sizler için derledik. Spor Depor ekibi olarak günün kuponunu hemen aşağıda göreceksiniz.

Abone Ol

Spor Depor ekibi olarak her gün maç tahmini yapıyoruz. Sadece Spor Depor okularına özel olarak hazırladık. 16 Ağustos Cuma iddaa tahminlerini hemen aşağıda göreceksiniz.

Maç Tahminleri

Türkiye Süper Ligi

Konyaspor - Galatasaray iddaa tahmini

Galatasaray sezona pek iyi başlayamadı ve güvende vermiyor. Konyaspor ise Pedrinho, Umut Nayır, Calusic, Aleksic ve Jevtovic gibi son derece önemli transferler yaptılar. Taraf bahsini çok sağlıklı bulmuyorum. Konyaspor'un gol atacağını düşünerek KG var tahmini ağır basıyor.

Tahmin: KG VAR

Türkiye 1. Lig

Pendikspor - Kocaelispor iddaa tahmini

6 yeni transfer yapan ve ilk iki takım arasında en iddialı olan Kocaelispor, Gençlerbirliği'ni 2-1 yendi. Geçen sezon Karagümrük forması giyen Marcao, fiziksel olarak harika bir performans sergileyecek gibi duruyor. Caner Osmanpaşa'ya transfer edilmesiyle stoper sorunu da çözülmüştür. Süper Lig'den düşen Pendik, Yeni Malatya maçı nedeniyle ilk hafta oynamadı. Osman Özköylü takımın başına döndü. Kadro değiştirildi. Güzel isimler aldılar ama kalitesi düşük. 2.5 Üst oranlıyla beni cezbediyor.

Tahmin: 2.5 Üst

Hollanda Eredivisie

F. Sittard - Almere City iddaa tahmini

Sezona Go Ahead Eagles galibiyetiyle başladı Fortuna Sittard. Fortuna Sittard, ikinci yarıda hızla geliştirdiği hücumlarla topu rakibine bıraktı ve sonuca gitti. Maçın başında AZ Alkmaar karşısında Almere City 1-0 kaybetti. Tabii ki iki kırmızı kart dikkat çekti. 3 gol olma ihtimali son derece yüksek.

Tahmin: 2.5 Üst