Spor Depor'un uzman bahis kadrosu Çarşamba günü için şu maçları ön plana çıkardı. İşte banko maçlar...

(15.10.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri (15.10.2024) İddaa'da Günün Banko Maç Tahminleri

Maç Tahminleri

UEFA AVRUPA LİGİ

Galatasaray - IF Elfsborg iddaa tahmini

Galatasaray, Avrupa Ligi mücadelesinde Elfsborg ile karşılaşıyor. Sarı kırmızılar oldukça formda. Elfsborg, Roma'yı son maçında yenerek adından söz ettirdi. Konuk takım disiplinli ve dirençli olsa da, Galatasaray hücumcuları karşısında kalesini gole kapatamayacağını düşünüyorum. Galatasaray, rakiplerini küçümsemeden oynarsa 2.5 gol barajını aşacaktır.

Tahmin: Ev sahibi 2.5 üst

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ

Brest - B. Leverkusen iddaa tahmini

Brest, Devler Ligi'ne 2'de 2 ile başladıktan sonra 121 yıllık Avrupa Kupası tarihinde ilk kez Leverkusen'i konuk ediyor. İlk iki maçı da gol yemeden Almanya şampiyonu kazandı. Ancak Leverkusen, istikrarsız bir performans sergilediği Bundesliga'da şu ana kadar 13 gol yedi. Brest, iyi bir kontraatak takımı olduğu için gol atabilir. Bu nedenle karşılıklı goller benim tercihim olacak.

Tahmin: KG var

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ

Barcelona - Bayern Münih iddaa tahmini

Barcelona, Şampiyonlar Ligi'ne kötü bir başlangıç yaptı ama Young Boys karşısında 5-0'lık rahat bir galibiyet aldı. LaLiga'da da yüzler gülüyor ve liderlik koltuğunda oturuyorlar. Bayern Münih, Dinamo Zagreb'i 9-2 gibi tarihi bir skorla devirmişti ama Aston Villa deplasmanından elleri boş döndü. Bu, beklenmedik bir yenilgi oldu. Hafta sonu ligde Stuttgart'ı 4-0 yenmenin verdiği moralle bu maça geliyorlar. Lewandowski, eski Bayern Münih oyuncusu olarak son derece formda. Alman takımının Stuttgart maçında Kane üç gol attı.

Tahmin: 3.5 üst

Editör: Alihan Çelik