Maç Tahminleri

(17.08.2024) İddaa'da Günün Banko İddaa Tahminleri

17 Ağustos Cumartesi banko iddaa kuponunu sizler için derledik. Spor Depor ekibi olarak günün kuponunu hemen aşağıda göreceksiniz.

Abone Ol

Spor Depor ekibi olarak her gün maç tahmini yapıyoruz. Sadece Spor Depor okularına özel olarak hazırladık. 17 Ağustos Cumartesi iddaa tahminlerini hemen aşağıda göreceksiniz.

Maç Tahminleri

İngiltere Championship

Plymouth - Hull City iddaa tahmini

Ligde ilk haftanın en farklı yenilgisini Plymouth aldı. Bununla birlikte, Shefield Wednesday'in büyüleyici performansı da göz ardı edilmemelidir. Hafta içinde İngiltere Lig Kupası'nda Cheltenham'ı 3-0 kazandılar. Hull City ise hazır değil. Bir şekilde skora ulaşsalar da taraf bahsine güven vermezler. İki takımın da skor

üretebileceği dinamik bir mücadele izleyebiliriz.

Tahmin: KG VAR

İngiltere Premier Lig

Everton - Brighton iddaa tahmini

Bu sezon öncesinde Everton, Onana, Ben Godfrey, Dobbin, Andre Gomes ve Dele Alli'yi transfer etti. Sean Dyche, Everton'da farklı bir sistem kurdu. Everton, Lindstrom O'brien, Iliman Ndiaye ve Tim Iroegbunam gibi kontra atak futbolunda önemli oyunculara sahip olduğundan, geçen yıla göre daha eğlenceli bir takım olmasını bekliyorum. Brighton, yeni genç menajeri Fabian Hürzeler ile yeni bir yolculukta. Minteh, Wieffer, Gruda, Osman ve Yalcouye gibi oyuncuları kadrosuna dahil eden Brighton, rakip alanda pres oyunu başlatarak çok can yakabilir. 3 gol izleriz.

Tahmin: 2.5 Üst

Hollanda Eredivisie

Heerenveen - Utrecht iddaa tahmini

Ligin ilk haftasında Heerenveen, Ajax'a konuk oldu. Her ne kadar iyi oynasalar da müsabakayı 1-0 kaybettiler. Utrecht ise Zwolle ile oynadığı ilk lig maçında 1-0 kazandı. Oyunun hareketli olmasını bekliyorum. 3 gol olma ihtimali çok yüksek.